"Gerçekten" haber verir 23 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ŞAMPİYONLUK GİDİYOR, ARAGONES BİRŞEYLER YAPMALI

Fenerbahçe, Ankara'da çok önemli bir üç puan bıraktı. Şampiyonluk yarışında bu puanlar çok aranacak.

Ama görünen o ki puan kayıpları daha da artacak. Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu oyun geçen haftaki 7-0 lık galibiyetten sonra tam bir fiyasko ile sonuçlandı. Maçı kazanacak istek ve arzudan yoksun olmalarının yanı sıra sahada görevini tam yapan bir Fenerbahçeli futbolcu göremedik. Giydiği formanın bilincinde olan, sahada terini son damlasına kadar akıtan futbolcuları olmadan hiçbir takım başarıyı yakalayamaz.

Hacettepe karşısında izlediğimiz takımın aksine Gençlerbirliği karşısında Fenerbahçe adına sahada organize olabilen bir takım yoktu. Deivid ve Uğur kanatlarda son derece zayıf kaldılar. Arkalarındaki Roberto Carlos ve Gökhan Gönül ataklara gereken desteği veremediler. Hücuma çıktıkları anlarda bile Fenerbahçe kalesi etkili kontra ataklar yedi. Orta sahadaki pres karşısında Emre ve Deniz ileri çıkamadılar, geride kalarak genellikle yan paslar yaparak hücum üretkenliği bakımından takımın bir anlamda el frenini çektiler. Alex daha orta sahanın gerilerine kadar top almaya geldi. Semih ise yeterince topla buluşamadı, buluştuğu anlarda ise markajda kaldı.

Gökhan Emreciksin ve Wederson değişiklikleri aynı sistemde isimlerin değişmesi oldu. Aragones geride olduğu dakikalarda bile risk almaktan kaçınıyor. Kazım'ı oyuna sokarak risk almışsa da yeterli bir hamle olmadı. Aslında Fenerbahçe yedek kulübesi baktığımızda başka yapabileceği bir hamlede yok gibi. Futbolda istikrarın önemi çok büyük. Fenerbahçe'de çarklar istikrarlı bir şekilde dönmüyor. Bu haftaki takım ile bir sonraki haftadaki takım arasında korkunç farklar var. Bu durum çözüme kavuşturulamaz, Fenerbahçe standart futbolunu her hafta sahaya yansıtamazsa istikrarlı sonuçlar da alamaz. Aragones artık bir şeyler yapmalı.

EFE KIRMIZI

23.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES HÂLÂ UMUTLU

  EMİN CANKURTARAN TOPRAĞA VERİLDİ

  Şener: Trabzonspor bir yenilgiyle yıkılmaz

  SONG: MORALİMİZİ BOZMAYALIM

  Mesut Bakkal geldi, Denizli 6 puan kaptı

  Trabzon Yarı Maratonu'nu Doğan ve Çağlayan kazandı

  Mehmet Okur'un 25 sayısı Jazz'a galibiyet getirdi

  Türk atletler Atina'da 6 madalya kazandı

  İnter, salı günkü Manchester United maçına odaklandı

  ŞAMPİYONLUK GİDİYOR, ARAGONES BİRŞEYLER YAPMALI

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır