"Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

PİSTE ULAŞAMADAN YERE ÇAKILDI

THY uçağı, Hollanda’nın Amsterdam şehrinde Schiphol havaalanına inerken kaza geçirdi. Görgü şahitleri, A-9 otoyolunun hemen yanında bulunan havaalanının pistine ulaşamadan yere çakılan uçağın ikiye ayrıldığını belirttiler.


İBRAHİM ŞAHİN'İN YERİNE GELMİŞTİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Dairesi Başkanı Behçet Oktay, aracında yaralı bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın

Atatürk’ün bir numaralı varisiyim

‘’Ergenekon’’ davasının tutuklu sanıklarından eski Kuvayı Milliye 1919 Derneği Başkanı emekli Kurmay Albay Mehmet Fikri Karadağ, önceki günkü savunmas


  KAZA ANINI ANLATTI

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın, Amsterdam’da meydana gelen uçak kazasının ardından bizzat devreye girdiği ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Selahattin Alpar’a olay yerine gitme talimatı verdiği öğrenildi.


  Beykoz’da 3 el bombası ele geçirildi

Beykoz’da düzenlenen operasyonda 3 adet el bombası ele geçirildi.


  2009’un ilk MGK toplantısı bugün

MİLLİ Güvenlik Kurulu (MGK), 2009 yılının ilk toplantısını bugün yapacak.


  Silivri Cezaevinde inceleme

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde görev yapan, ‘’Her Türlü Şiddet, İşkence ve Kötü Muamelenin Önlenmesiyle Ceza ve Tutukevleri İnceleme Daimi Alt Komisyonu’’, bugün Silivri Cezaevinde incelemelerde bulunacak.


  DP’li Şahin’e YSK vizesi

YSK, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in DP’den aday olamayacağına dair Bursa İl Seçim Kurulu kararını kaldırdı. Kararı değerlendiren DP Bursa İl Başkanı Füsun Yaşar, ‘’Böylece hem Şahin’in seçimlere girmesi, hem de Bursa halkının iradesini özgürce kullanması önündeki engel kalktı’’ dedi.


  Halkın yükü azaltılmalı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuoyunun merakla beklediği ekonomik önlemler paketiyle ilgili olarak, paketin, insanların üzerindeki yükleri azaltacak tedbirler içermesi gerektiğini belirtti ve ‘’Herkese kira yardımı yapılmalı, ulaşım giderlerine destek verilmeli, konutlarda tüketilen elektrik ve doğalgazda katma değer indirilmeli’’ dedi.


  Kriz tedbirleri yetersiz

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, krizin aşılması ya da en az şekilde hissedilmesi için hükümetin aldığı tedbir ve söylemlerin bankaları ve kamuoyunu rahatlatmaya yetmediğini söyledi.


  Ekonomi serbest düşüşte

ANKARA Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, ekonomideki genel görünümün iyi olmadığını belirterek, ‘’Ekonomi serbest düşüştedir.


  724 köy yolu kapalı

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı sebebiyle 724 köy yolu ulaşıma kapandı. Aralıklı olarak bölgede etkili olan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor.


  KAR TANELERİ YARATILIŞ MUCİZESİ

AmerİkalI bilimadamları, kar tanelerinin hiç biri birbirine benzemeyen simetrik yapısını bir bilgisayar programında yeniden üretti.


  Tırla midibüs çarpıştı: 17 yaralı

Çanakkale’de, yolcu midibüsü ile tırın çarpışması sonucu, 3’ü ağır 17 kişi yaralandı.


  Adana’da metro heyecanı

Adana’da yapımına yaklaşık 10 yıl önce başlanan, ek kredinin gecikmesi nedeniyle yıllarca yarım kalan 14 kilometre uzunluğundaki metro, ilk yolcularını 10 gün sonra taşımaya başlayacak.


  Devlet sınav, onlar kurs açıyor

Memurluğa giriş için gereken Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) yönelik düzenlenen kurslara ilginin, her geçen yıl artış gösterdiği bildirildi.


  “ÖĞRETMENLİK PUANLARITIP FAKÜLTESİ DÜZEYİNE GELDİ”

Memurluğa ilginin artmasına en güzel örneğin üniversitelerin öğretmenlik bölümlerine girişte gerekli puanlardaki yükseliş olduğuna dikkati çeken Gündoğdu, ‘’En düşük puan gerektiren bölümler, öğretmenliklerdi.


  Hızlı tren gün sayıyor

Türkiye’nin ilk hızlı treninin Ankara-Eskişehir arasında sefere başlaması dolayısıyla, 13 Mart'ta, Ankara Garı önünde ya da bir spor salonunda tören düzenlenmesi öngörülüyor.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır