"Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray UEFA'da tur arıyor

GALATASARAY, UEFA Kupası 3. tur rövanşında bugün karşılaşacağı Fransa'nın Bordeaux takımını yenerek, tur atlamak istiyor.


BORDEAUX'U YENEMEDİ

GALATASARAY, Avrupa kupalarında üst üste 3. kez eşleştiği Fransa'nın Girondis De Bordeaux takımına karşı galibiyet elde edemedi.

KADİR HAS STADI 8 Mart'ta açılıyor

KAYSERİ'DE yaptırılan ve 8 Martta Kayserispor-Fenerbahçe maçı ile sporseverlere ''merhaba'' diyecek Kadir Has Stadyumu'nda çalışmalar son aşamaya geld


  Beşiktaş'ın yedekleri suskun

BEŞİKTAŞ'TA Turkcell Süper Lig'de geride kalan 21 haftada, yedek kulübesinden oyuna girenler skora çok fazla katkıda bulunamadı.


  F.Bahçe'de Edu çalışmalara başladı

FENERBAHÇE'DE sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Brezilyalı savunma oyuncusu Edu takımla çalışmalara başladı.


  Sivasspor başarır mı?

Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kaybettiği haftada Anadolu'nun göz bebeği Sivasspor altın değerindeki 3 puanı alıp, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyonluk yarışında 'bende varım' mesajını daha bir iştahla göstermiş oldu.


  Hidayet'in 16 sayısı Magic'e yetmedi

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, Chicago Bulls'a 120-102 yenilirken, milli basketbolcu 16 sayı üretti.


  Phelps Mayıs'ta tekrar havuzlarda

PEKİN-2008'in 8 altın madalyalı ismi ABD'li yüzücü Michael Phelps, 3 aylık men cezasının ardından ilk kulacını, ABD'nin Charlotte kentindeki UltraSwim yarışlarında atacak.


  G.Saray bayanları potada Rus Chevakata ile oynuyor

GALATASARAY Bayan Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün İstanbul'da, Rusya temsilcisi Chevakata ile karşılaşacak.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır