"Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray UEFA'da tur arıyor

GALATASARAY, UEFA Kupası 3. tur rövanşında bugün karşılaşacağı Fransa'nın Bordeaux takımını yenerek, tur atlamak istiyor.

Rakibiyle deplasmanda yaptığı karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılı takım, yarınki karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor'a 5-2 yenilerek, son haftalardaki kötü gidişini sürdüren ve bu nedenle teknik direktörü Michael Skibbe'nin görevine son verilen Galatasaray, Bordeaux maçını kazanarak, hem çıkış yakalamayı, hem de moral bulmayı amaçlıyor. Yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkacak olan sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları bulunan Servet ve Emre Güngör karşılaşmada forma giyemeyecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, İskoç hakem Craig Thomson yönetecek. Bu arada, geçen hafta satışa sunulan karşılaşmanın biletleri, kısa sürede tükenmişti. Galatasaray, Bordeaux maçını kazandığı takdirde bir üst turda, NEC Nijmegen (Hollanda) ile Hamburg (Almanya) eşleşmesinden turu geçecek takımla karşılaşacak.

AVRUPA KUPALARINDA 217. SINAVINA ÇIKIYOR

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 217. sınavına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 133, UEFA Kupası'nda 50, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Avrupa Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, Avrupa kupalarında toplam 216 maç oynadı. 2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı müzesine götürerek tarih yazan Galatasaray, geride kalan 216 Avrupa Kupası maçında 80 galibiyet ve 82 yenilgi alırken, 54 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 284 gol göndermeyi başaran ''Cim Bom'', kalesinde ise 314 gole engel olamadı.

26.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray UEFA'da tur arıyor

  BORDEAUX'U YENEMEDİ

  KADİR HAS STADI 8 Mart'ta açılıyor

  İbrahim Yattara'da büyük düşüş

  Beşiktaş'ın yedekleri suskun

  F.Bahçe'de Edu çalışmalara başladı

  Sivasspor başarır mı?

  Hidayet'in 16 sayısı Magic'e yetmedi

  Phelps Mayıs'ta tekrar havuzlarda

  G.Saray bayanları potada Rus Chevakata ile oynuyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır