"Gerçekten" haber verir 01 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş 2. yarılarda açılıyor

BEŞİKTAŞ, Turkcell Süper Lig'in son haftalarında ikinci yarılarda bulduğu gollerle puan topluyor.

Siyah-beyazlılar, ligde oynadığı son 3 maçta da ikinci yarılarda gol buldu. Geride kalan 3 maçta toplam 6 gol atan ''Kara Kartallar'', bunların tamamını ikinci devrelerde kaydederken, ilk yarıları boş geçti. Ligin 20. haftasında İstanbul'da Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, 28. dakikada Gökhan Ünal'ın golüyle 1-0 geriye düşerken, 77. dakikada Bobo'nun golüyle 1-1 eşitliği sağladı ve zorlu karşılaşmadan 1 puan alarak ayrıldı. Siyah-beyazlılar, 21. haftadaki Gaziantepspor deplasmanında da ilk yarıyı golsüz berabere tamamlamış, ikinci yarıda 48 ve 87. dakikalarda Nobre, 51. dakikada da Tello'nun golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılmıştı. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yine ilk yarıda gol atamayan siyah-beyazlılar, 80. dakikada Tello, 85. dakikada da Gökhan Zan'ın golleriyle 2-1 galip geldi ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana ulaştı.

İSTANBUL BELEDİYE'Yİ 4. MAÇ SONRA YENEBİLDİ

Siyah-beyazlılar, bu sezon geride kalan 22 haftada toplam 35 gol atarken, bunların 19'unu ikinci, 16'sını ise ilk yarılarda kaydetti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Beşiktaş, aynı zamanda rakibine karşı ligdeki 4. maçında ilk galibiyetini aldı. Turkcell Süper Lig'deki 2. sezonunu geçiren İstanbul ekibi, daha önce 3 kez karşılaştığı Beşiktaş'a yenilmemiş ve rakibini 2 kez de liderlik koltuğundan indirmişti. Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, lacivert-turunculu ekibin geçen sezon Turkcell Süper Lig'e yükselmesiyle birlikte daha önce 3 kez karşılaşmış, siyah-beyazlılar, rakibi karşısındaki 3 maçta da galip gelemezken, 2 kez berabere kalıp, 1 kez de yenilmişti. Geçen sezonun 10. haftasında BJK İnönü Stadı'nda yapılan maç golsüz sonuçlanırken, 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı 2-1 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini liderlik koltuğundan indirmişti. Bu sezonun ilk yarısında Olimpiyat Stadı'nda yapılan maç ise 1-1 tamamlanırken, Beşiktaş, lider olarak gittiği İkitelli'den yine koltuğu kaptırarak ayrılmıştı. Beşiktaş, 2009 yılı içinde yaptığı 10. resmi maçta da mağlup olmadı. 2008 yılını, ligdeki 4-2'lik Galatasaray yenilgisiyle kapayan siyah-beyazlılar, 2009'da ise henüz yenilgi yüzü görmedi. 2009 yılında Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda toplam 10 maç yapan siyah-beyazlılar, bunların 8'ini kazanırken, 2'sinde berabere kaldı. Yeni yılda rakip fileleri 17 kez havalandıran ''Kara Kartallar'', kalesinde sadece 4 gol gördü.

01.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Konya, Bordeaux fatihi G.Saray'ı ağırlıyor

  Beşiktaş 2. yarılarda açılıyor

  Yıldırım: F.Bahçe bu sezon hayâl kırıklığı yaşattı

  Trabzonspor Antalyaspor karşısında 3 puan arıyor

  Potada Beşiktaş-F.Bahçe derbisi bugün oynanıyor

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİG'DE BUGÜN

  Beşiktaş bu tip maçları mutlaka kazanmalı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır