"Gerçekten" haber verir 01 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş bu tip maçları mutlaka kazanmalı

İstanbul Büyükşehir Belediye'ye karşı önemli maçlarda çok önemli puanlar kaybetmişti. Hiç kazanamamıştı.

Hele geçen yılın 27 haftasındaki maçta hem liderliği hem de şampiyonluktaki iddiasını kaybetmişti. Beşiktaş için İstanbul Belediye maçı hiç kolay olmayacaktı. Nitekim zor oldu. Takım savunmasını iyi yapan, çok koşan birbirleriyle iyi anlaşıp pas alışverişlerinde başarılı İstanbul Belediyeli futbolcuların karşısında Beşiktaş kalesi ilk yarıda büyük tehlikeler atlattı. Rüştü’nün yerine oynayan Hakan çok net bir pozisyonda golü önlemese siyah beyazlılar için bu maçı kazanmak oldukça zor olurdu.

Nobre, Ernst ve Tello’nun gayretine rağmen hazır olmayan Delgado ve Ekrem Dağ etkisizdi. İbrahim Üzülmez’e gelen hemen her top kayıp hanesine yazılırken, defanstaki panik ve geri paslar ilerde bekleyen Bobo’yu da oyundan düşürdü. Mustafa Denizli Delgado’ya çok fazla sabretti. Oysa bu tip maçların adamı Yusuf kulübede hazır bekliyordu. Hücuma Holosko’yu alıp, fgorvete top atacak Tello’yu oyundan almanın mantığını da anlayamadık. Diğer maçlara oranla daha az korner ve duran top kullanma şansı bulan Beşiktaş, sağdan soldan ortalarda gelmeyince bocalamaya başladı.Takım neredeyse iki pas yapamayacak hale geldi.

60 dakikadan sonra pabucun pahalı olduğunu gören futbolcular biraz gayret edip, defansta İbrahim Toraman ve Gökhan Zan’ı da ileri çıkarınca pozisyon bulmaya başladılar. Tello ile gelen gol sabırsızlanan taraftarı memnun etmişti ki, eski rahatsızlık nüksetti ve gelen bir yan top gol oldu. Tam maç zora girdi derken gelen galibiyet golü (bariz ofsayttı) Beşiktaş’a galibiyeti getirdi. Beşiktaş iyi oynadığı maçlarda zorlanıyor, kötü oynadığı maçları kaybediyordu. Cuma akşamı iyi oynamadı, fakat kazandı. Bir takım şampiyon olacaksa iyi oynamadığı maçları da kazanmalı.

01.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Konya, Bordeaux fatihi G.Saray'ı ağırlıyor

  Beşiktaş 2. yarılarda açılıyor

  Yıldırım: F.Bahçe bu sezon hayâl kırıklığı yaşattı

  Trabzonspor Antalyaspor karşısında 3 puan arıyor

  Potada Beşiktaş-F.Bahçe derbisi bugün oynanıyor

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİG'DE BUGÜN

  Beşiktaş bu tip maçları mutlaka kazanmalı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır