"Gerçekten" haber verir 01 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Yıldırım: F.Bahçe bu sezon hayâl kırıklığı yaşattı

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının bu sezon yaşattığı hayal kırıklığının sürdüğünü, oynanan futbolun da kendilerini gelecek için umutlandırmadığını söyledi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Mart sayısında yer alan yazısında, futbol takımının aldığı kötü sonuçlara değinerek, şu ifadeleri kullandı: ''Tüm çalışmalarımıza ve harcadığımız mesaiye rağmen, futbol takımımızın bizlere bu sezon yaşattığı hayal kırıklığı maalesef sürmekte, kupa ve lig şampiyonluğu şansımız devam etse de takımımızın oynadığı futbol bizleri gelecek için umutlandırmıyor. Tüm başarıların sorumluluğu bizler nasıl taşıyorsak başarısızlıkların sorumluluğunu da yine bizler taşıyoruz. Taraftarlarımızın gördüğü ve dile getirdiği olumsuzlukların tümünü görüyor ve bunları gidermek için kısa ve orta vadeli planlar yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz dönem aşılıp, sezon sonuna ulaşıldığında durum muhakemesi yapıp, bundan sonuçlar çıkaracağız ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün menfaatleri için gereğini yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.'' Yıldırım, taraftarlardan koşullar ne olursa olsun takımlarını ve sporcularını desteklemelerini istedi.

01.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Konya, Bordeaux fatihi G.Saray'ı ağırlıyor

  Beşiktaş 2. yarılarda açılıyor

  Yıldırım: F.Bahçe bu sezon hayâl kırıklığı yaşattı

  Trabzonspor Antalyaspor karşısında 3 puan arıyor

  Potada Beşiktaş-F.Bahçe derbisi bugün oynanıyor

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİG'DE BUGÜN

  Beşiktaş bu tip maçları mutlaka kazanmalı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır