"Gerçekten" haber verir 09 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Denizli: Beşiktaş hedefine ilerliyor

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, iyi oynamadıklarını fakat kazanmak için yeterli futbolu ortaya koyduklarını söyledi.


Delgado: Hacettepe kümeden düşecek bir takım değil

BEŞİKTAŞ'IN Arjantinli futbolcusu kaptan Delgado, Ankara'da Hacettepe önünde zorlu bir mücadeleden sonra galibiyete ulaştıkları için memnun oldukların

Nobre: 15 dakika içinde maçı kopardık

BEŞİKTAŞ'IN Brezilyalı golcüsü Mert Nobre ise şöyle konuştu:


  TRABZON'A EV KABUSU

TÜRKCELL Süper Lig'de Konyaspor'a 1-0 yenilen Trabzonspor, son haftalarda sahasında aldığı sonuçlarla lig yarışında önemli puanlar kaybetti.


  İstanbul Belediyespor küme düşme potasına girdi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Denizlispor'a yenilerek ligdeki avantajlarını kaybettiklerini, artık küme düşme potasına girdiklerini söyledi.


  Ünlü Macar hakemi Kassai şişe yağmuruna tutuldu

MACARİSTAN'IN dünyaca ünlü FIFA hakemi Viktor Kassai, yönettiği NyireghazaHaladas Birinci Futbol Ligi maçında verdiği kararlarla evsahibi taraftarları çileden çıkarttı.


  Roma Formula 1'i istiyor

ROMA Belediye Başkanı Gianni Alemanno, Türkiye'de de bir ayağı koşulan Formula 1'in bir ayağını kente getirmek üzere çok çalıştıklarını ifade etti. Alemanno, "Formula'yı Roma'ya getireceğiz ve bu olimpiyat oyunlarından daha büyük bir organizasyon olacak'' dedi.


  Konya'da Trabzon coşkusu

KONYASPOR Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Trabzonspor'a karşı deplasmanda galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.


  Bu 3 puan çok değerli

Düşme hattındaki Konyaspor’un deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’u yenebildiği bir ligde, Beşiktaş’ın deplasmanda Hacettepe’den aldığı 3 puan oldukça değerlidir.


  Runtalya'da 6 bin kişi koştu

4. RUNTALYA Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı John Musila Kioko, bayanlarda ise Rusya'dan Nadezda Semiletova kazandı.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır

Kurumsal Linkler:
Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl

Reklam Linkleri:
Risale Yorum- Risale Çocuk- Oktay Usta - Euro Nur - Fıkıh İnfo- Ahmet Maranki- Cevşen - Yeni Asya Barla