"Gerçekten" haber verir 09 Mart 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Bu 3 puan çok değerli

Düşme hattındaki Konyaspor’un deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’u yenebildiği bir ligde, Beşiktaş’ın deplasmanda Hacettepe’den aldığı 3 puan oldukça değerlidir.

Puan cetvelinde son sırada olmasına rağmen, yeni teknik direktör Ergün Penbe ile oldukça iyi mücadele eden ve birçok gol pozisyonu bulan Hacettepe karşısında Beşiktaş’ı kurtaran kaleci Hakan oldu.

Kupada final için büyük avantaj yakalayan, 2009'da yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılar zor zeminde Hacettepe’den aldıkları galibiyetle bu sezon ilk defa 3' te 3 yaptılar. Mustafa Denizli kaleyi Hakan Arıkan’a teslim ederek hem ona olan güvenini hem de İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında birkaç taraftarın sataşmasından dolayı morali bozulan Hakan’a olan desteğini gösterdi. O da zor pozisyonlarda kurtardığı toplarla belki de galibiyeti getiren isim oldu.

Trabzon’un kaybettiği haberi ile maça istekli başlayan Beşiktaş, daha 18. dakikada iki farklı öne geçince maçı kolay alacaklarını zannettiler. Ancak oyunu soğutup, ayağa pas yapıp rakibi bozacakları yerde, ani bir atakla öyle bir gol yediler ki, bu gol Hacettepe için adeta doping oldu. Maç zora girdi. Hatta 45 dakikada Hakan’ın refleksi olmasa ilk yarı 2–2 bitebilirdi.

Ekrem ve İbrahim Üzülmez ataklara katıldı ancak savunmayı unuttular. İbrahim Üzülmez’e hücumda iken atılan her top yine kayıp hanesine yazıldı. Ernst takımın en iyilerindendi. Delgado ve Nobre güzel goller atmasına rağmen oyundan düştüler. Tello çalışkan, İbrahim Toraman başarılıydı. Serdar Kurtuluş yansını iyi değerlendiremedi. Bobo 3. golü atınca rahatladıklarını zanneden Beşiktaş taraftarı Patio ile gelen ikinci Hacettepe golünden sonra yine stresli dakikalar yaşadı, neyse ki üzülecekleri bir sonuç olmadı. Kimse ligde en çok gol yiyen Hacettepe’den alınan 3 puanı küçümsemesin. Bu puanlar son derece değerli ve belki de önümüzdeki haftalardaki “Lider Beşiktaş”’ın habercisidir.

NADİ AKSOY

09.03.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli: Beşiktaş hedefine ilerliyor

  Delgado: Hacettepe kümeden düşecek bir takım değil

  Nobre: 15 dakika içinde maçı kopardık

  Erdoğan: Beşiktaş'ın puan kaybetme lüksü yok

  TRABZON'A EV KABUSU

  İstanbul Belediyespor küme düşme potasına girdi

  Ünlü Macar hakemi Kassai şişe yağmuruna tutuldu

  Roma Formula 1'i istiyor

  Konya'da Trabzon coşkusu

  Bu 3 puan çok değerli

  Runtalya'da 6 bin kişi koştu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır

Kurumsal Linkler:
Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl

Reklam Linkleri:
Risale Yorum- Risale Çocuk- Oktay Usta - Euro Nur - Fıkıh İnfo- Ahmet Maranki- Cevşen - Yeni Asya Barla