16 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Meksika polisinin ayıbı!

GENÇ Bayan Voleybol Milli Takımı'nın, Dünya Şampiyonası'na katılmak için gittiği Meksika'da nezarete alınması tepkilere yol açtı.

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, konuyu gece telefonla öğrendiğini belirterek, ''Haberi duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm. Federasyon olarak Uluslararası Federasyon'a (FIVB) ve Avrupa Konfederasyonu'na (CEV) gerekli yazıları yazacağız. CEV, belki konuyla çok ilgili değil ama CEV Başkanı Andre Meyer, aynı zamanda FIVB'in İcra Kurulu Üyesi, bu nedenle kendilerine de bir yazı yazacağım'' diye konuştu.

POLİS OYUNCULARIMIZI SERBEST BIRAKTI

Dün bir gazetede çıkan habere göre milli takım kafilesi, önceki gece başkent Meksiko City'de uyuşturucu taşıdıkları gerekçesiyle nezarete alınmış ve yapılan kontrollerin ardından serbest bırakılmıştı. Karabıyık, ülke polisinin yaptığı bir uygulamadan, Meksika Voleybol Federasyonu'nun sorumlu tutulamayacağını kaydederek, şöyle devam etti: ''Özel olarak federasyon rica ettiyse tabii sorumlu tutulabilir, ancak böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ülke federasyonu ceza almaz, ancak bu ülkeye çok organizasyon veriyorlar. Yaptırım olarak buna bir kısıtlama getirebilirler. En azından bir daha organizasyon verirken, 'şampiyona için ülkelerine giden sporcularımıza bu şekilde davrandılar' diyerek daha titiz hareket ederler.''

16.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Emre: Arda isterse F.Bahçe'de oynar

  G.Saray Tobol önünde

  Polat: İnşallah geçen seneki gibi olmaz

  BOĞAZİÇİ YÜZME YARIŞI 19 TEMMUZ'DA

  SAHAYA YILDIRIM DÜŞTÜ, 21 KİŞİ YARALANDI

  EFSANE OYUNCU ROMARİO NAFAKADAN TUTUKLANDI

  Demirören 5 yıl şampiyonluk sözü verdi

  Meksika polisinin ayıbı!

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.