‘’Ergenekon’’ soruşturması kapsamında hazırlanan ikinci iddianame ile haklarında dâvâ açılan emekli orgeneraller Mehmet Şener Eruygur ve Hurşit Tolon’ ...![]()
11 SANIK HAKKINDA DA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİ
İddianamede, tutuklu sanıklar emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un da ‘’silâhlı terör örgütü yönetmek’’, ‘’hukuka aykır ...![]()
Vatandaş, sigara yasağına saygılı
Kafe ve restoran işletmecileri dün yasağın ilk günü olmasına rağmen vatandaşlardan herhangi bir tepki almadıklarını belirterek, yasağa saygı gösterild ...![]()
Türkİye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) İstanbul İl Başkanı Hanefi Bostan, benzin fiyatlarının yüksek tutulmasının kriz ...![]()
Doğu Türkistan’da bilânço sanılandan ağır
Uygur Özerk Bölgesinin merkezi Urumçi’de 5 Temmuz’da başlayan çatışmalarda 197 kişinin öldüğü açıklanmıştı. Ancak Uygurlar, kaç kişinin öldüğü konusu ...![]()
Gazeteler haberciliği dedikoduya tercih etmeli
New York Times Gazetesi’nin Latin Amerika ve Afrika’dan sorumlu Dış Haberler Editörü Greg Fabian Winter Cihan Haber dergisine, gazetelerin bütçe kıstı ...![]()
AKP, halka verdiği sözü tutmadı
Gündemdeki konuları değerlendiren Taraf gazetesi yazarı Elif Çakır, AKP’nin halka verdiği sözleri tutmadığını söyledi. 1982 Anayasasına yama yapmaya ç ...![]()