04 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TRABZON BİR BİR ERİYOR

TÜRKCELL Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan bırakan bordo-mavililer, telafi için çıktığı Gaziantep maçında da 2 puan kaybederek evindeki kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Trabzonspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 4 maçta 7 puan kaybetti. Bordo-mavililer, şuana kadar seyircisi önünde oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik 1 de yenilgi aldı. Attığı 5 gole karşılık ise kalesinde 4 gol gördü. Sahasında karşılaşmalarda 5 puan toplayabilen Karadeniz temsilcisi, mutlak galibiyet için çıktığı müsabakalarda 7 puan kaybetti. Ligin ikinci haftasında evinde Diyarbakırspor'a 2-1 mağlup olarak tam bir hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, 4. hafta Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. 6. hafta 3-1'lik skorla Antalyaspor karşısında sahasındaki ilk galibiyeti alan bordo-mavili ekip, ligin 8. haftasında dün karşılaştığı Gaziantepspor müsabakasında da sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 7 puan topladı.

BROOS: TARAFTARIN PROTESTO ETME HAKKI VARDIR

Trabzonspor Teknik Direktöre Hugo Broos, Gaziantepspor karşısında 10 pozisyon bulduklarını, 1 penaltı kaçırdıklarını ve kazanamadıklarını söyledi. Maçın değerlendirmesini kısa yapacağını belirten Broos, "10 gol pozisyonu bulduk, 1 penaltı kaçırdık ve kazanamadık'' dedi. Oyuncuların mücadelesiyle ilgili söyleyeceği olumsuz tek kelime olmadığını kaydeden tecrübeli teknik adam, kazanma isteklerine rağmen gol yapma konusunda yeterince iyi olmadıklarını ifade etti.Broos, taraftarın tepkisiyle ilgili ide şu yorumu yaptı: "Taraftarların oyuncuları protesto etme hakları vardır. Ancak oyuncuların da bunu sırtlayabilmesi gerekiyor."

ŞENER: TARAFTAR TEPKİSİNİ NORMAL

BULUYORUM

TRABZONSPOR kulüp başkanı Sadri Şener, Gaziantepspor önünde alınan 0-0 beraberliğin Trabzonspor için iyi bir sonuç olmadığını söyledi. Şener, karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Gaziantepspor maçında hedefledikleri sonuçla sahadan ayrılamadıklarını belirterek, ''Beraberlik, Trabzonspor için iyi sonuç değil. Çok gol kaçırdık, ama bu kaçan goller, puanları geri getirmiyor'' dedi. Yönetim kurulu olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Şener, ''Ama bunun karşılığını alıyor muyuz, almıyor muyuz? Orası tartışma konusu. O kadar gol pozisyonuna girip atamamayı ben de anlamıyorum. Bunun nedenini hocaya sormak lazım. Artık bu maç bitti, şimdi Galatasaray maçına bakacağız'' diye konuştu. Şener, gelinen noktada taraftarların tepkisinin normal olduğunu kaydederek, ''Trabzonspor Kulübü'nün adıyla, kaybetmek kelimesi yan yana hiç de uyumlu durmuyor. Artık puan kayıplarının ve şansızlıkların geride kalmasını istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

04.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON BİR BİR ERİYOR

  F.Bahçe rekor için sahaya çıkıyor

  F.Bahçe, Demirören'e yapılan saldırıyı kınadı

  Diyarbakır federasyona da tepkili

  F.BAHÇE MİLLİ TAKIMDA G.SARAY'I GERİDE BIRAKTI

  AYDINSPOR AMATÖRE DÜŞMEKTEN KURTULDU

  TANJU ÇOLAK ADIYAMAN'DA ÖĞRENCİLERLE MAÇ YAPTI

  MALATYA'DA 25 BİN KİŞİLİK STAT PROJESİ HAZIR

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.