04 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe, Demirören'e yapılan saldırıyı kınadı

FENERBAHÇE Kulübü, yaptığı açıklamayla, CSKA Moskova ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı sonrası, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilere yapılan saldırıyı kınadı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulübü Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve teknik ekibine yapılan saldırıyı tüm samimiyetimizle kınıyoruz. Yaklaşık iki ay önce 2008-2009 futbol sezonunu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş Kulübü'nde yaşanan bu olumsuz olayın, bu camianın ötesinde tüm spor ailesi içinde değerlendirilmesini, sebeplerinin araştırılarak onlarca yıldır yapılan yanlışlıklara artık son verilmesini istemenin sosyal bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz'' denildi.

BEŞİKTAŞ'IN YANINDAYIZ

Herkesi bu konuda hassasiyet göstererek, sorumluluk almaya davet eden açıklama, şöyle sona erdi: ''Biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Beşiktaş Kulübü Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, sporcu ve teknik adamlarına karşı yapılan saldırıyı kınıyor, bu tür çirkin saldırı, ölçüsüz tepkilerin sona erdirilmesi konusunda atılacak ve atılması gereken her adımda Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Beşiktaş'ın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.''

Demirören niye kaçtı?

BEŞİKTAŞ eski yöneticilerinden Affan Keçeci, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, CSKA Moskova maçı dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan olaylar sırasında kaçtığını ileri sürerek, ''Bir Beşiktaşlı başka bir Beşiktaşlı'dan kaçmaz. Bunları yapanlar Beşiktaş Genel Kurulu üyesi iseler, Haysiyet Divanı'na verilmelerini rica ediyorumı" dedi.

04.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON BİR BİR ERİYOR

  F.Bahçe rekor için sahaya çıkıyor

  F.Bahçe, Demirören'e yapılan saldırıyı kınadı

  Diyarbakır federasyona da tepkili

  F.BAHÇE MİLLİ TAKIMDA G.SARAY'I GERİDE BIRAKTI

  AYDINSPOR AMATÖRE DÜŞMEKTEN KURTULDU

  TANJU ÇOLAK ADIYAMAN'DA ÖĞRENCİLERLE MAÇ YAPTI

  MALATYA'DA 25 BİN KİŞİLİK STAT PROJESİ HAZIR

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.