08 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Zirveden ‘İstanbul Kararları’ çıktı

IMF-Dünya Bankası yıllık toplantıları, Guvernörler Kurulu başkanlığı görevini Nijerya’ya devreden Vietnam Merkez Bankası Başkanı Nguyen Van Giau’nun konuşmasıyla sona erdi.



Otomotiv ihracatında olumlu sinyaller

YIlIn son çeyreğine girilirken, otomotiv ihracatındaki düşüş hızı, Eylül’de yüzde 24,4 ile aylık bazda en düşük seviyeyi gördü.



Çağlayan’dan dış ticarette ‘Afrika Açılımı’

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Afrika kıt'asındaki ülkelerle ticarî ilişkileri geliştirmek ve ticaret hacimlerini arttırmak için bu ay, Libya, Mısır, Cezayir ve Güney Afrika Cumhuriyeti’ne gidecek.



CeBIT ilklere sahne oluyor

7-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia 2009 Fuarında bir çok teknolojik ürünün ilk tanıtımı yapılıyor.



İMKB 50 bini gördü

IMKB Bileşik Endeksi, 50 bin puana kadar çıkarak bu yılın en yüksek seviyesine ulaştı. IMF’yle anlaşma olasılığının artmasıyla borsadaki yükseliş devam ediyor.



‘Altın’ çağını yaşıyor!

DolarIn zayıflaması ve enflasyon kaygıları altın fiyatlarını uçurdu. Altın 1048 dolarla tüm zamanların rekorunu kırdı.



Hac malzemesi ihracatı parladı

Büyüklüğünün 70 milyon lirayı aştığı tahmin edilen hac malzemesi sektöründe faaliyet gösteren firmalar, kaliteli ürünleri sayesinde İslam ülkelerinde aranan markalar haline gelmeyi başardı.



Kredi kartı borçlusu Ağustos’ta azaldı

Kredİ kartı borcunu ödemeyenlerin sayısı Ağustos ayında, yüzde 18,1 azalarak 52 bin 358’e indi. Aynı ay, ferdi kredi borcunu ödemeyenlerin sayısı ise yüzde 1,5 yükselerek, 97 bin 900’den 99 bin 352’ye çıktı.



MOSDER'in yeni üyesi, Cardin Mobilya

Türkİye mobilya sektörünün güç birliği, sinerji ve gelişim platformuna dönüşen MOSDER çatısı altına katılan son isim Cardin Mobilya oldu.



Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.