08 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Arda: 5 gol atabileceğim bir maçın hayalini kuruyorum

GALATASARAY'IN yıldız futbolcusu Arda Turan, küçükken genç milli takımda oynama hayalini kurduğunu, şimdilerde ise 5 gol atabileceği bir maçın, hayallerini süslediğini ifade etti.

Arda, sponsoru olan Nike firmasının ''İstanbul'daki Nike İkonları'' kampanyasının kataloğunda, özel yaşamı ve futbol hayatıyla ilgili düşüncelerini anlattı. İnanılmaz hayalperest bir insan olduğunu vurgulayan Arda Turan, ''Küçükken biri neyin hayalini kurar? Barcelona'da futbol oynamanın. Ben genç milli takımda oynamanın hayalini kuruyordum. Şimdi de her maça çıkmadan önce, 5 gol atacağım bir karşılaşmanın hayalini kurarım. Gerçekleşmiyor, ama ben yine de kuruyorum. Bunları hayal etmeye devam edersem, günün birinde de gerçekleşeceğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu. Arda Turan, olduğu noktaya gelmesinde en çok desteği ailesinden gördüğünü kaydederek, şunları söyledi:

''Sonuçta bir meslek seçiyorsunuz, futbolcu oluyorsunuz ve okuldan uzaklaşıyorsunuz. Ben lisede çok zeki bir öğrenciydim, orta okulu birincilikle bitirmiştim. Yani iyi bir üniversiteye gidebilirdim. Sonuçta tüm bunları bırakıp hayatınızı riske atıyorsunuz. Çünkü sporda her zaman iyi paralar kazanamıyorsunuz. Ama ailem benim yeteneğime güvendi ve bana hep destek oldu.'' İnsanların, futbolcuların maddiyat için yaşadığını düşündüğünü kaydeden genç yıldız, ''Evet maddiyat önemli, ama asla her şey değil benim hayatımda. Hayatımı değiştirecek teklifleri, 1 saniye bile düşünmeden reddettim'' dedi. Arda, gençlere tavsiyelerde de bulunarak, ''Gençlere tek tavsiyem yaptıkları işe saygı duymaları gerektiğidir. İyi beslenip iyi uyumanız gerekiyor, yoksa istediğiniz kadar yeterli olun, kaybolup gidersiniz. Bu üç kurala uymak şart. Kalan diğer zamanlarda da her şeyi sınırda yaşamak lazım'' diye konuştu.

08.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BU KARAR BAŞ AĞRITACAK

  Arda: 5 gol atabileceğim bir maçın hayalini kuruyorum

  Roberto Carlos Aralık'ta Fenerbahçe'yi bırakıyor

  ANKARA'NIN DÜŞÜRÜLMESİ BEŞİKTAŞ'A ZARAR VERECEK

  "DROPPY" YÜZÜCÜLERİN YENİ MASKOTU OLDU

  MARADONA İSTİFA SİNYALLERİ VERDİ

  FERRARİT TEDAVİ İÇİN BARCELONA'YA GİTTİ

  Avrasya'ya yeni parkur

  TÜRKİYE KAYAK MERKEZİ OLACAK

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.