12 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ BATUHAN'I BEKLİYOR

GOL yollarında bu sezon büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, genç oyuncusu Batuhan Karadeniz'i bekliyor. Nobre, Bobo, Holosko ve Nihat gibi forvet oyuncularına sahip olmasına rağmen hücum hattında henüz istediği verimi alamayan siyah-beyazlı takımda, genç Batuhan oynadığı maçlarda skora yakın kimliğiyle dikkat çekiyor. Beşiktaş altyapısında yetişen ve oynadığı her kulvardaki maçlarda kolay gol bulmasıyla birçok kulübün dikkatini çeken Batuhan, resmi ve özel maçlarda skorer kimliğini ön plana çıkardı.

İNGİLİZLER BİLE TAKİP ETTİ

Turkcell Süper Lig'de 28 maçta şu ana dek 10 gol atan, ancak omzundaki sakatlık nedeniyle bu sezon henüz forma şansı bulamayan Batuhan, resmi ve özel toplam 103 maçta rakip fileleri 66 kez havalandırdı. Altyapı takımlarında attığı gollerle İngiliz kulüplerinin takibine de giren siyah-beyazlı oyuncu, özellikle geçen sezon Eskişehirspor'da kiralık oynadığı dönemde Turkcell Süper Lig'de attığı 8 golle kale önünde ne kadar tehlikeli bir forvet oyuncusu olduğunu gösterdi. Özel turnuvalar ve kupalardaki 19 maçta 16 gol atan, yine özel karşılaşmalarda 27 kez sahaya çıkan ve 23 gol kaydeden genç oyuncu, milli takımların farklı kategorilerinde de savunmaların korkulu rüyası oldu.

18 YAŞINDA MİLLİ OLDU

Batuhan, Beşiktaş'ta çok az şans bulmasına rağmen golcü özelliğiyle Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çekti. 18 yaşındaki oyuncu, sakatlık sıkıntısı yaşamadığı dönemlerde Terim tarafından (A) Milli Takım'a davet edilirken, milli takımın 2010 Dünya Kupası grup elemelerinde İspanya ve Bosna Hersek ile yaptığı maçlarda da forma giymişti. Batuhan, ilk (A) Milli Takım heyecanını 17 yaşında Bosna Hersek karşısında yaşadı. Siyah-beyazlı oyuncu, Türkiye'nin 2-1 kazandığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Sezon başında Gaziantepspor Kulübü'ne verilen Batuhan Karadeniz, kısa süreli bu macerasından sonra Beşiktaş'a döndü. Batuhan, siyah-beyazlı takıma dönmesine rağmen omzundaki sakatlığı nedeniyle uzun süre takımından ayrı kaldı. Ameliyat olan genç oyuncu, bir süre takımdan ayrı çalışırken, yavaş yavaş takımla çalışmalara başladı.

ÖZEL HAYATI SIKINTIYA SOKTU

Golcü kimliğiyle ön plana çıkan Batuhan, özel yaşantısı nedeniyle ise eleştiri konusu oldu. Geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen ve takımının Fenerbahçe ile yaptığı maç öncesi kamptan kaçan siyah-beyazlı oyuncu, bu davranışlarıyla büyük eleştiriler alırken, zaman zaman yaptığı bu hareketleriyle takım içinde sıkıntı meydana getirdi.

12.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BİZİ İSPANYA YIKTI

  NİHAT KAHVECİ: SUÇLU ARAMAYIN

  Fatih Terim geri dönmez

  BEŞİKTAŞ BATUHAN'I BEKLİYOR

  ROMANYA 20 YILIN EN AĞIR YENİLGİSİNİ ALDI

  MEDVEDEV VE PUTİN ALMANYA MAÇINDA ÜZÜLDÜ

  TRABZONSPOR GÖKHAN'I ÜNAL'I BIRAKMIYOR

  ALANYALI İMAMLAR FUTBOL TURNUVASINDA BULUŞTU

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.