02 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş yarışa ortak oldu

TÜRKCELL Süper Lig'de sahasında Ankaragücü'nü ağırlayan Beşiktaş, rakibini 1-0 yenerek, galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Soğuk ve yağışlı bir havada oynanan karşılaşmada başkent temsilcisini İsmail Köybaşı'nın golüyle mağlup eden siyah-beyazlılar, puanını 21'e çıkardı ve maç fazlasıyla lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Beşiktaş bu galibiyetle, gelecek hafta içinde Alman temsilcisi Wolfsburg ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde de moral depoladı. İstanbul'dan puansız ayrılan Ankaragücü ise 12 puanda kaldı. Ankaragücü'nü 1-0 yenen Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'deki galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Denizlispor'u 1-0, Kasımpaşa'yı 2-1, Eskişehirspor'u 1-0 yenen siyah-beyazlılar, Ankaragücü karşısındaki 1-0'lık galibiyetle üst üste 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Sezona kötü başlayan geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, böylece zirve yarışındaki iddiasını ortaya koydu. Ligden düşürülen Ankaraspor karşısında aldığı hükmen galibiyetle, son 5 lig maçından 3'er puanla ayrılan Beşiktaş, gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Diğer yandan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ve ligdeki Eskişehirspor maçlarının ardından Ankaragücü karşılaşmasını da gol yemeden tamamladı.

DENİZLİ: KAZANMAK ÇOK GÜZEL, YAVAŞ YAVAŞ GELİYORUZ

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, seri maç programı içinde zorluk derecesi gittikçe yükselen günler yaşadıklarını belirterek, ''Kazanmak tabii ki çok güzel. Şartlar ne olursa olsun, daha rahat sağlıklı bir ortam sağlayacak pozisyonlardan yararlanamadık. İki gün sonra başka bir maçın olması, bu karşılaşmalardaki konsantrasyon eksikliğini ortadan kaldıramıyor. Zorlu bir geceydi. Önemli olan bu zorluklarda kazanmayı başarmak. Yavaş yavaş geliyoruz'' dedi. Denizli, önlerinde Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile yapacakları daha zorlu geçecek bir maç olduğunu belirterek, ''Bize kalan bir günlük süre içinde bu hazırlığı tamamlamaya çalışacağız'' dedi.

FEDERASYONA MAÇ TEPKİSİ

Denizli, basın toplantısının büyük bir bölümünü, Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile oynayacakları maç öncesi Ankaragücü karşılaşmasının günü veya saatinin değiştirilmemesi konusuna ayırdı. Denizli, şunları söyledi: ''Bu maçı cuma günü oynamak istedik. Çünkü, önümüzde gruptaki en ciddi rakibimizle oynayacağımız maç var. Federasyonumuzun ilgili birimlerinden bize yardımcı olmalarını istedik. Bu program yapılırken, Türkiye Kupası'nda oynanacak maçların sıralamasını bizi de düşünerek yapmaları gerekirdi. Ankaragücü ile oynanacak maçın, bizi ne denli zaman açısından enterese ettiğini herkes biliyor. Bu durum Beşiktaş için değil, Türkiye için mücadele eden herhangi bir takıma olabilirdi.'' Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa maçından önce kendisinin İspanya'dan telefonla arandığını hatırlatan Denizli, ''(Bu maçı bir gün öne alabilir miyiz?) diye sordular. (Niçin?) dedim , (Fenerbahçe'nin ön eleme maçı için) dediler. (1 gün değil, 2 gün de öne alabilirsiniz) dedim. Ankaragücü maçı dün niye oynanmadı? Bugün gündüz niye oynanmadı? Beşiktaş'ın rakipleri ne zaman oynuyor baksınlar'' diye konuştu.

02.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş yarışa ortak oldu

  Yusuf'u gören var mı?

  Mustafa Denizli haklı

  SİVOK: GÜNDÜZ OYNAYABİLİRDİK

  ÖNER: BİTMEDİĞİMİZİ GÖSTERDİK

  WOLFSBURG KAFİLESİ SABİHA GÖKÇEN'E İNECEK

  U17 MİLLİLER YENİ ZELANDA İLE 1-1 BERABERE KALDI

  HAMZA KENDİRCİOĞLU KİCK BOKS AVRUPA ŞAMPİYONU

  GÖKDENİZ'Lİ KAZAN ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.