02 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Mustafa Denizli haklı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Alman temsilcisi Wolfsburg ile hayati bir maç oynayacak.

Bu maçı kazandığı takdirde puanını 4'e çıkararak iddialı bir duruma gelecek. Çünkü grupta Manchester United dışında kalan takımlar arasında fazla puan farkı yok. Bu açıdan bakıldığında Wolfsburg karşılaşması Beşiktaş için çok büyük bir önem taşıyor.

Ancak Futbol Federasyonu yetkilileri bu maçın önemini Beşiktaş gibi düşünmüyor. Salı günü oynanacak maç öncesi Beşiktaş'a Cumartesi akşamı maç oynatıyor. Halbuki Beşiktaş geçen hafta içinde yaptığı başvuruda Ankaragücü maçının Cuma günü oynanmasını istemiş, eğer bu kabul edilmediği taktirde bu maçı Cumartesi günü gündüz saattinde yapmak istediklerini bildirmişler. Federasyon, Ankaragücü'nün hafta içinde Türkiye Kupası maçı oynadığını düşünerek Cuma gününü uygun görmemiş olabilir. Ama Cumartesi günü pekâlâ bu maç 13.30'de oynanabilirdi. Beşiktaş, Ankaragücü ile akşam saatinde oynayarak bir gün kaybetmiştir. Rakibi Wolfsburg ise aksine maçını gündüz yaparak dinlenme imkanı bulmuştur.

Denizli, federasyonun bu konuda yardımcı olmamasına çok kızdı. Bizce de haklı. Beşiktaş'a farklı bir şey yapın demedi. En azından şu an itibariyle büyük önem taşımayan Türkiye Kupası maçının ilk ayağı önümüzdeki çarşamba oynanabilirdi. Milli maçlar için verilecek arada oynanabilirdi. Türkiye Kupası playoff maçlarının hepsi oynandı mı? Hayır. Demek ki oynanmayabiliyor. En azından niye gündüz oynanmadı? Şu anki zaman, hasarı sarmak için yeterli değil. Beşiktaşlı futbolcuların saat 22.15 sularında biten maçtan sonra sabaha karşı 34'ten önce uyumaları mümkün değil. Federasyonun bu kolaylığı gösterme imkanı vardı ama kullanmak istemedi.

02.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş yarışa ortak oldu

  Yusuf'u gören var mı?

  Mustafa Denizli haklı

  SİVOK: GÜNDÜZ OYNAYABİLİRDİK

  ÖNER: BİTMEDİĞİMİZİ GÖSTERDİK

  WOLFSBURG KAFİLESİ SABİHA GÖKÇEN'E İNECEK

  U17 MİLLİLER YENİ ZELANDA İLE 1-1 BERABERE KALDI

  HAMZA KENDİRCİOĞLU KİCK BOKS AVRUPA ŞAMPİYONU

  GÖKDENİZ'Lİ KAZAN ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.