02 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Yusuf'u gören var mı?

TÜRKCELL Süper Lig'de geçen sezon şampiyon olan ve Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren Beşiktaş'ın başarısında büyük katkısı olan Yusuf Şimşek, 2009-2010 sezonunda şu ana dek ortaya koyduğu performansla geçen yılı arattı.

Beşiktaş'a geçen sezon devre arasında transfer olan ve siyah-beyazlı formayla ilk maçına Denizlispor karşısında çıkan tecrübeli oyuncu, bu dönemde attığı gollerin yanı sıra özellikle asistleriyle iki kupalı başarıda büyük pay sahibi olmuştu. Siyah-beyazlı takımın orta sahasında görev aldığı maçlarda hücumları iyi organize eden ve birçok golde katkısı olan Yusuf, bu sezon hem gol noktalarında suskun kaldı, hem de takımının hücumda etkili olmasını sağlayamadı. Beşiktaş'ın şampiyon olduğu dönemde 17 lig maçına çıkan tecrübeli oyuncu, takım arkadaşlarına hazırladığı gol pozisyonlarının yanı sıra attığı 3 kritik golle kendisinden bekleneni yerine getirmişti. Türkiye Kupası'nda 2 gol atan Yusuf, özellikle Galatasaray maçında attığı golle şampiyonlukta önemli katkıyı yaparken, Türkiye Kupası finalinde bir diğer ezeli rakip Fenerbahçe'ye de gol atma başarısı göstermişti.

BEKLENENİ YERİNE GETİREMEDİ

Bursaspor'dan Beşiktaş'a geldiği anda ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve iki kupada katkısı olan Yusuf, bu sezon ise oynadığı resmi maçlarda henüz istenen performansı yerine getiremedi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin farklı taktik anlayışı gereği değişik pozisyonlarda oynayan Yusuf, gol atamadığı gibi takımın hücumda yaşadığı sıkıntıya da çare olamadı.

BU SEZON HENÜZ GOLÜ YOK

Geçen sezon takımı adına resmi maçlarda 5 gol kaydeden Yusuf Şimşek, bu sezon ise henüz gol sevinci yaşayamadı. Süper Kupa'nın yanı sıra ligde 5 ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 kez görev alan tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda gol atma başarısı gösteremedi. Yusuf, bu sezon itibariyle sadece 3-0 yenildikleri Galatasaray karşısında ortaya koyduğu performansla beğenilmişti. Derbi mücadelesinde 90 dakika sahada kalan siyah-beyazlı oyuncu, özellikle Serdar Özkan'a hazırladığı pozisyonlarla görevini yerine getirmesine rağmen, sonraki karşılaşmalarda aynı performansı gösteremedi.

02.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş yarışa ortak oldu

  Yusuf'u gören var mı?

  Mustafa Denizli haklı

  SİVOK: GÜNDÜZ OYNAYABİLİRDİK

  ÖNER: BİTMEDİĞİMİZİ GÖSTERDİK

  WOLFSBURG KAFİLESİ SABİHA GÖKÇEN'E İNECEK

  U17 MİLLİLER YENİ ZELANDA İLE 1-1 BERABERE KALDI

  HAMZA KENDİRCİOĞLU KİCK BOKS AVRUPA ŞAMPİYONU

  GÖKDENİZ'Lİ KAZAN ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.