20 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzonspor Ocak ayında Tekke ile masaya oturacak

TRABZONSPOR Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke ile ara transfer döneminde görüşeceklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, Trabzon'daki bazı yerel gazetelerin spor müdürleriyle birlikte Trabzon TV'de katıldığı bir programda, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Hacısalihoğlu, devre arası transfer döneminde Fatih Tekke ile görüşeceklerini belirterek, ''Taraftarımızın arzusu da, Fatih Tekke'yi kadromuza katmamız yönünde. Ocak ayı ara transfer döneminde, bu futbolcuyla bir kez daha görüşeceğiz'' dedi.

Bu transferde göz önünde tutulması gereken bazı faktörlerin bulunduğunu anlatan Hacısalihoğlu, ''Fatih gelmek istiyor mu? Bizim önereceğimiz transfer ücretini beğenecek mi? Bu futbolcuyu kulübü Zenit bırakacak mı? Çünkü Fatih'in Zenit kulübüyle sözleşmesi Ağustos'ta bitiyor. Zenit'in Fatih Tekke için belirleyeceği bonservis bedeli de önemli. Yani bizim ve Fatih'in istemesiyle bu iş bitmiyor. Bunların hepsinin halledilmesi gerek. Biz gereken girişimi yapacağız. Biz de onu kadromuzda görmek istiyoruz' diye konuştu. Güney Kore'nin Seul takımını çalıştıran eski teknik direktörleri Şenol Güneş'in isminin sürekli gündemde tutulmasına ilişkin olarak ise Hacısalihoğlu, şunları söyledi:

''Şenol Güneş benden daha çok Trabzonsporlu. Bu camianın içinde yetişmiş, efsane olmuş bir isim. Milli takımı dünya üçüncüsü yapmış bir teknik adam. Hatta Avrupa'da teknik adam ararken bize 'Sizin evladınız, Trabzonlu Şenol Güneş Türk milli takımını dünya üçüncüsü yapmış. Yılın en iyi teknik adamı seçilmiş. FIFA'dan ödül almış. O varken neden teknik adam arıyorsunuz' diyorlar. Şenol Güneş, camiayı tanıyan ve beklentilerini bilen biri. Biz bu sezon başında Güneş ile ilgili girişimleri yaptık, ancak kulübü Seul ile sözleşmesi sürdüğü için transferi gerçekleşmedi. Ancak bugün de Broos görevde. Bize bir teknik adam görevdeyken, başka bir teknik adamla görüşmek yakışmaz. Hocamız görevinin başında olduğu sürece de benim en yakın arkadaşım olan, takımın başında görmek istediğim Şenol Güneş ile görüşme yapmayız.''

20.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ ‘DERBİ’ YOKSULU

  Trabzonspor Ocak ayında Tekke ile masaya oturacak

  Hidayet'in gücü yetmedi

  ANTRENMANDA KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ

  GİNE MİLLİ TAKIMINA BAKANDAN AĞIR CEZA

  KALECİ İVANKOV BULGAR MİLLİ TAKIMINI BIRAKTI

  40 LİRAYA KOMBİNE BİLET

  İŞİTME ENGELLİLERE ÖDÜL MÜJDESİ

  UFUK G.SARAY'DA FORMA BEKLİYOR

  Kenan Sofuoğlu'nu küstürdük

  Fransa Henry'nin eliyle 2010 biletini kaptı

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.