18 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Tekstilde üretim arttı

DİSK'E bağlı Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Subaşı, sektörde üretim anlamında işlerin yolunda gittiğini, Gaziantep’teki fabrikalarda fazla mesai yapıldığını söyledi.



Sektöre taze kan geliyor!

5 YIL gibi kısa bir sürede dünyanın sayılı traktör üreticileri arasında yer almayı başaran Erkunt Traktör Sanayii A.Ş., yeni traktörü Kısmet 55 ile sektöre heyecan kattı.



Reel sektör, bankalara fedâ edilmemeli

TÜRKİYE İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bundan sonra rekabetçilik, üretim, istihdam ve liranın istikrarı için liranın değerlenmesi karşısında Merkez Bankasının hassas olmasını ve döviz rezervlerini güçlendirmesini beklediklerini bildirdi.



Bayram sofraları Hisar rengi

HİSAR, sevdiklerinizle birlikte keyifli sohbetler geçireceğiniz bayram sofralarınızdaki tatlara renk katmaya aday.



İlâç sektörü buluşacak

MARKETING POWER CONFERENCE 2010, 18 Şubat’ta İstanbul Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.



Delta’dan özel kalem

İTALYA'NIN en ünlü kalem markası DELTA, kuruluşunun 25. Yılı anısına “25. ANNIVERSARY Celebration” kalemlerini, 3 farklı renk seçeneğiyle, 25 adet limitli olarak kalem severlerin ve koleksiyonerlerin beğenisine sundu. “25 ANNIVERSARY Celebration” kalemleri, değerli taşlarla süslenmiş 14 kt altın bir kılıf üzerinde ağaç dalları formunda motifler içeriyor.



GDO’ya çözüm için ilk adım

AVRUPA'NIN talip olduğu, milyarlarca dolar teklif edilerek patentinin istendiği B5A Sıvı Organik Gübre, kimyasal ve zirai ilâç kalıntılarını sıfıra indirerek organik üretim sağlıyor.



Bayram indirimlerinde "göz boyanıyor”

TÜKETİCİLER Birliği Konya Şube Başkanı Mustafa Dinç, Türkiye’de gerçek anlamda indirim yapılmadığını, indirimlerin göz boyamaktan ibaret olduğunu öne sürdü.



IMF ile anlaşmamak daha iyi

DÜNYANIN tanınmış iktisatçıları arasında yer alan John Hopkins Üniversitesi öğretim üyesi Profesör Steve Hanke, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın IMF ile anlaşma imzalamayarak çok akıllıca bir iş yaptığını belirtti.



Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.