05 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Kİlİse kan kaybedİyor, Müslümanlar artIyor

İsveç Devlet Luteran Kiliseleri (Svenska Kyrkan) kan kaybediyor. Ülkedeki en büyük dini otorite olan Luteran Kilisesi’nin üye sayısı hızlı bir şekilde azalırken, Roman ve Ortodoks Kiliselerinin üye sayısında artış yaşanıyor.


‘Başörtüsü yasağı’ istifa getirdi

Belçİka’da Türklerin yoğun yaşadığı Limburg’da Türk asıllı bir belediye başkan yardımcısı partisi ile yollarını ayırdı.

NATO’DAN AFGANİSTAN’A EK ASKER ÇIKTI

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, 25 NATO üye ve ortağının Afganistan’a 7 bin ilave asker taahhüdünde bulunduğunu söyledi.


  El Kaide Müslümanları öldürüyor!

İslâm adına cihat ettiğini iddia eden El Kaide terör örgütünün öldürdüğü gayrimüslimlerin tam sekiz katı kadar Müslüman öldürdüğü ortaya çıktı.


  Pakistan’da camiye saldırı

Pakİstan’In Ravalpindi şehrinde cuma namazı sırasında camiye düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısının 37’ye yükseldiği, yaralı sayısının ise 45 olduğu açıklandı.


  İran’dan Hizbullah ve Hamas’a açık destek

İran Meclis Başkanı Ali Laricani, “Hizbullah ve Hamas’ı, vatan ve topraklarını savundukları için desteklediklerini” söyledi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl