11 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Kan verenlere eğitim desteği

TÜRK Kızılayı kan verenlere ders destek ve sınavlara hazırlık programı hediye edecek. Türk Kızılayı ile Eğitim Online arasında Türk Kızılayı Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamımda kan verenlere 3 aylık ücretsiz ders destek ve sınavlara hazırlık programı ‘’Digi Protein’’ ürünü verilecek. Törende konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, eğitimin dünya açısından önemli bir olgu olduğunu ifade etti.

Türkiye’de ilk defa bu tür bir projeye imza attıklarını dile getiren Küçükali, proje ile eğitim gören gençler arasında kan verme alışkanlığının geliştirilmesini amaçladıklarını da söyledi.

Eğitim Online ve Doğa Koleji kurucusu Fethi Şimşek ise Türk Kızılayı’nın çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Kendisinin 6 bin çalışanı olan ve 150 bin öğrenciye hizmet veren bir eğitim grubunun ortağı olduğunu bildiren Şimşek, eğitim kurumlarında verdikleri eğitimi ‘’Digi Protein’’ adını verdikleri online sisteme dönüştürdüklerini anlattı. Türk Kızılayı ile yaptıkları işbirliğiyle kan verenlere 3 aylık Digi Protein kullanımı verileceğini belirten Şimşek, ‘’1 milyon öğrenciye online eğitim şifresi veriyoruz. Bu projenin maliyeti 15 milyon TL değerindedir’’ diye konuştu. Eğitim Online Genel Müdürü Bucak Sıcak da verilecek şifrelerle öğrencilerin 3 ay ücretsiz Digi Protein’den yararlanabileceğini söyledi. Digi Protein kartlarının üzerindeki şifrelerle söz konusu hizmetten yararlanılabileceğini kaydeden Sıcak, Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun programdan bütün öğrencilerin yararlanabileceğini belirtti. Bucak, söz konusu programların 1 yıllık versiyonlarının Türk Kızılayı’nın internet sitesinden de satılacağını kaydetti. Konuşmaların ardından Küçükali ve Şimşek işbirliği protokolünü imzaladı. Törenin sonunda Küçükali, Şimşek’e plaket ile Türk Kızılayı tarafından yaptırılan kahve fincanlarından hediye etti.

11.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DANIŞTAY’DAN YÖK’E RED

  SON ÖRNEK, DANIŞTAY'IN KATSAYI KARARI

  YUSUF ZİYA ÖZCAN: İTİRAZIMIZI TEKRAR DÜZENLEYİP 17 ARALIK’TA İLÂN EDECEĞİZ

  Gün, birlik ve beraberlik günü

  Taş atan çocuklara yuva yolu göründü

  Demokratikleşme Türkiye için elzem

  Gazeteci Baransu’dan Jandarma’ya suç duyurusu

  9 terörist teslim oldu

  Ergin: Yargı sürecini etkilemek doğru değil

  Birinci iş yeni anayasa

  Roman Çalıştay’ı yapıldı

  Levent Bektaş’a “Kafes” sorgusu

  Dışişleri: Nabi Şensoy merkeze alındı

  Kan verenlere eğitim desteği

  Filistin konvoyu İtalya’da

  Deniz Feneri, okullarına bir yenisini daha ekledi

  Asım Köksal anılacak

  150 eve yıkım tebligatı

  Türk hackerları genç

  GELİRLERİ DÜŞÜK

  Hindistan’da kaplan nüfusu azalıyor

  Avustralya’nın güneyinde dev buz dağı bulundu

  Çin’de sarımsak altın kadar değerli

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl