15 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KAYSERİSPOR'UN ZİRVE İNADI

TÜRKCELL Süper Lig'de geçen hafta liderlik koltuğuna oturan Kayserispor, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, zirvedeki yerini korudu.

Son 6 sezondur iyi bir çıkış yakalayan Kayserispor, ligin 16. haftasında 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 34 puan toplayarak, bu hafta da zirvede kalmayı başardı. Attığı 27 gole karşılık kalesinde 11 gol gören Kayserispor'un zirveye yerleşmesindeki etkili isimlerden Aziza Makukula, bu hafta da boş geçmedi. Portekizli forvet, gol sayısını 13'e çıkararak, gol krallığındaki liderliğini de sürdürdü.

ANTALYASPOR'U DA YENECEĞİZ

Asbaşkan Şaban Miraboğlu, Kayserispor'da takım ruhu oluştuğunu, iyi futbol ve istikrarın da başarı getirdiğini söyledi. Hafta sonu konuk edecekleri Antalyaspor'u da yenerek, ligin ilk yarısını lider tamamlamak istediklerini belirten Miraboğlu, ''Anadolu takımları, son yıllarda başarılarıyla dikkat çekmeye başladı. Sivasspor'un ardından Kayserispor ve Bursaspor da bu kervana katıldı. Özellikle Kayserispor'un lige renk kattığını düşünüyorum. Şampiyonluk, 3 büyüklerin hegemonyasından çıkmalı. Anadolu'dan bir şampiyon çıkması artık hayal değil'' dedi. Devre arasında teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma takviye yapacaklarını ifade eden Miraboğlu, ''Bu sezon yaptığımız transferlerin ne kadar isabetli olduğu, ligdeki konumumuzla anlaşılmıştır. İsabetli transfer, yetenekli gençler ve akılcı yönetim, başarıyı getiriyor. Kayserispor, altyapısını daha da sağlamlaştırarak daha güçlü konumda olacak'' diye konuştu.

15.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  POTADA KURA HEYECANI

  F.BAHÇE'YE ÖZENDİ

  Kâzım: Bahisle hiçbir ilgim yok

  BEŞİKTAŞ NİHAT'I ARIYOR

  Beşiktaş avantaj kaybetti

  Hidayet'in 23 sayısı Toronto'yu uçurdu

  Yıldızlardan minik ressamlara destek

  Kayseri zirveyi sevdi

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  17. HAFTANIN PROGRAMI

  TRABZON GELİYOR

  KAYSERİSPOR'UN ZİRVE İNADI

  Karadeniz'de gözler F.Bahçe derbisine çevrildi

  EN İSTİKRARLI COLMAN

  DENİZLİSPOR'UN 3 PUAN HASRETİ

  ÇAYKUR RİZE 6-1'LİK YENİLGİ İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

  AURELİO'NUN İLK GOLÜ

  Manisaspor'un iç saha kâbusu sona erdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl