15 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ NİHAT'I ARIYOR

BEŞİKTAŞ'A sezon başında İspanya'nın Villarreal takımından büyük umutlarla transfer edilen milli futbolcu Nihat Kahveci, şu ana kadar gösterdiği performansla siyah-beyazlı camianın beklentilerini karşılayamadı.

Beşiktaş'ta eski günlerinden uzak bir görüntü sergileyen ve sezon başı hazırlık kampı geçirmediği için form tutmakta zorlanan milli futbolcu, siyah-beyazlı takımın bu sezon oynadığı bazı maçlarda kötü performansı nedeniyle de zaman zaman tribünlerin tepkisini çekti. Bu sezon 13 Turkcell Süper Lig, 4 Avrupa Şampiyonlar Ligi, 1 de TFF Süper Kupa maçı olmak üzere toplam 18 resmi maçta forma şansı bulan Nihat, toplam 1128 dakika sahada kaldı ve sadece 1 gol atabildi. Siyah-beyazlı formayla Turkcell Süper Lig'in 9. haftasındaki Kasımpaşa maçında takımının ilk golünü kaydeden Nihat, oynadığı diğer karşılaşmalarda ise gol yollarında başarılı olamadı.

TOPLAM MALİYETİ 15 MİLYON AVRO

Bu sezon 4 milyon 250 bin avro bonservis ücreti ve yıllık 3.5 milyon avro garanti ücret karşılığında transfer edilen Nihat'ın siyah-beyazlı takıma toplam maliyeti 15 milyon 250 bin avro. Siyah-beyazlı takımla 4 yıllık sözleşme imzalayan Nihat, bu yıl 3.5 milyon, geriye kalan 3 yıl ise yıllık 2.5 milyon avro garanti ücret alacak. Böylece milli futbolcunun 4 yıl boyunca kulübe maliyeti 15 milyon 250 bin avroya gelecek.

BOBO'DAN DAHA FAZLA ŞANS BULDU

Son olarak Manisaspor ile oynanan lig maçında gösterdiği kötü performans ve kaçırdığı goller nedeniyle eleştirilen Nihat, takımın bu sezonki en golcü futbolcusu Bobo'dan daha fazla forma şansı buldu. İki futbolcu da 18'er resmi maçta forma giyerken, Nihat 1128 dakika sahada kaldı, Bobo ise oynadığı 1099 dakikada takımı adına toplam 6 gole imza attı.

15.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  POTADA KURA HEYECANI

  F.BAHÇE'YE ÖZENDİ

  Kâzım: Bahisle hiçbir ilgim yok

  BEŞİKTAŞ NİHAT'I ARIYOR

  Beşiktaş avantaj kaybetti

  Hidayet'in 23 sayısı Toronto'yu uçurdu

  Yıldızlardan minik ressamlara destek

  Kayseri zirveyi sevdi

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  17. HAFTANIN PROGRAMI

  TRABZON GELİYOR

  KAYSERİSPOR'UN ZİRVE İNADI

  Karadeniz'de gözler F.Bahçe derbisine çevrildi

  EN İSTİKRARLI COLMAN

  DENİZLİSPOR'UN 3 PUAN HASRETİ

  ÇAYKUR RİZE 6-1'LİK YENİLGİ İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

  AURELİO'NUN İLK GOLÜ

  Manisaspor'un iç saha kâbusu sona erdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl