28 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Toparlanma yavaş olacak

Dünya Ekonomi Forumu’nun (Davos Zirvesi) 40. yıl toplantısı İsviçre’nin Davos kasabasında başladı.



Krizin psikolojik baskısı azaldı

Denİzlİ Genç İş adamları Derneği (DEGİAD) Başkanı İlker Başkaya, ekonomik krizin etkilerinin halen devam ettiğini, ancak halkın üzerindeki psikolojik baskısının azaldığını söyledi.



Tüketici, krizde ucuz ürünlere kaçtı

Krİz yılı olarak anılan 2009’da, tüketici satın alma kararını ertelemedi ancak, fiyatı daha düşük ürünleri almaya yöneldi.



En önemli sorun siyasî gerginlik

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) üye Antalyalı sanayici ve iş adamları, ekonomide en önemli sorun olarak ‘’siyasî gerginlik ve kutuplaşma’’yı gördüğünü belirtti.



Motorinde 6 kuruş indirim

AkaryakIt ürünlerinden motorin ve kırsal motorinin litre fiyatında 4-6 kuruş indirime gidildi.



İstihdam programından 12 milyon genç yararlanacak

Bİrleşmİş Milletler (BM) Ortak Programı ‘’Herkes için insana yakışır iş. Ulusal Gençlik İstihdam Programı ve Antalya Pilot Bölge Uygulaması Başlangıç Konferansı’’ Antalya’da yapılacak.



Esnafın vergi ve prim borçları, 10 yıla yayılsın

Türkİye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf, sanatkâr ve KOBİ’lerin üretim ve istihdam sorunlarının çözülmesi gerektiğini belirtti.



Avea ve THY’den ‘uçuran’ kampanya

Avea ve Türk Hava Yolları’nın birlikte hayata geçirdiği işbirliği ile Miles&Smiles üyesi AVEA abonelerine konuştukça mil, uçtukça da kontör ve dakika kazanma fırsatı sunuyor.



ABD’de finansal sistemin düzelmesine destek arttı

ABD’de yapılan bir kamuoyu yoklaması, finansal sistemin düzenlenmesine ilişkin olarak ABD Başkanı Barack Obama’nın reform planına desteğin arttığını ortaya koydu.



Borçlarımızı affedin veya yapılandırın



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl