28 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Arda Avrupa'da yine 1 numara

GALATASARAY'IN milli futbolcusu ve takım kaptanı Arda Turan, dünyada 2009 yılının en popüler aktif futbolcuları anketinde Avrupa kıtasında birinci olurken, dünya sıralamasında ise ikinciliği aldı.


Centilmen olalım..

Türk atleti Elvan Abeylegesse'ye verilen Dünya Fair Play Büyük Ödülü sütunlar içinde kaybolup gitti. Nedense bu tür haberleri büyük vermekten kaçınıyo

ATLETLERE ZORUNLU ÖDÜL VAR

ATLETİZMDE bu yıl 65. kez düzenlenecek Cezmi Or Kupası'nda, Avrupa Atletizm Birliği'nin (EAA) bu yıldan itibaren permit yarışmalar için zorunlu tuttuğ


  Beşiktaş camiasını seçim telâşı sardı

BEŞİKTAŞ Kulübü'nde 30 Ocak Cumartesi günü yapılacak Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul ile 31 Ocak Pazar günkü Olağan Seçimli Genel Kurul toplantılarına üyelerin rahat ulaşım sağlamaları için İstanbul'un çeşitli noktalarından servisler kaldırılacak.


  Platini "5 hakemli" sistemi övdü

AVRUPA Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini, ''Hakem hatalarını en aza indirmek için fazladan 2 çift göz daha iyi olur'' dedi.


  Çin'de oyuncular rüşvetle millî olmuş

ÇİN'DE yayımlanan bir gazete, Çin liginde oynayan bazı futbolcuların, milli takıma seçilebilmek ve milli takımda oynayabilmek için yetkililere rüşvet verdiğini iddia etti.


  Dos Santos bugün İstanbul'da

GALATASARAY Kulübü, Meksikalı futbolcu Giovani Dos Santos Ramirez'i sezon sonuna kadar kiraladı. Sarıkırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Dos Santos'un transferi duyuruldu.


  Kupada çeyrek final kuraları bugün çekiliyor

FUTBOLDA Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları bugün İstanbul'da çekilecek.


  Ersan İlyasova'nın 11 sayısı Bucks'a yetmedi

NBA'DE Milwaukee Bucks'ın deplasmanda Dallas Mavericks'e 108-107 yenildiği maçta, milli basketbolcu Ersan İlyasova 11 sayı üretti.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl