02 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Semih 105 gün sonra ağları sarstı

SİVASSPOR karşısında 2 gole imza ata Semih Şentürk, takımdaki eksiklikleri hissettirmeme düşüncesiyle oynadıklarını söyledi. Semih, "Sivas'a eksiklerle gelmiştik ama sonuçta kalan oyuncular; bizler, Fenerbahçe'nin oyuncusuyuz ve eksikliği hissettirmemiz gerekiyordu.

Maçın genelinde iyi olan taraf bizdik. İlk yarıdaki fırsatları değerlendirseydik, oyunu baştan koparırdık. Devre arası hocamızın verdiği taktiklerle ikinci yarıda güzel goller bulup, 3 puanla ayrıldık. Gol atmak mutluluk verici tabii. 105 gün sonra golle tanıştım, mutlu oldum. İlk golde Selçuk iyi bir pas verdi. İkinci golden önce Deniz ağabeyle göz göze geldik. Çok güzel bir pas attı ve o pası değerlendirdim. Ligin ikinci yarısında az deplasmanımız var. Deplasman maçlarından galibiyetle ayrılmalıyız" dedi.

UĞUR BORAL: HERKES BENA YARDIMCI OLDU

SİVASSPOR önünde başarılı futbolunu attığı 2 golle süsleyen Uğur Boral, oynamadığı dönemlerde üzüldüğü, kızdığı, hatta küstüğü zamanlar olduğunu; bu dönemlerde arkadaşlarının, yöneticilerinin ve başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine yardımcı olduğunu söyledi. Attığı gollerden sonra maçı tribünden izleyen oda arkadaşı Emre Belözoğlu'na selam verdiğini ve Emre ile çok iyi bir arkadaşlığı bulunduğunu söyleyen Uğur Boral, "Emre ile aynı odada kalıyoruz. Onunla futbol adına, takım adına, hayat adına uzun uzun konuşuyoruz. Emre banal, basit bir insan değil. Sağlıklı düşünceleri kafa yapıma da uyuyor. Aramızda güzel muhabbetler geçiyor" diye konuştu. Oynamadığı zamanlar üzüldüğünü belirten Uğur Boral, "Şimdi ben burada 'Oynamasam da çalışmaya devam ettim, çalıştım ve 2 de gol attım' gibi klişe laflar söylersem, yalan söylemiş olurum. Üzüldüğüm, kızdığım, küstüğüm zamanlar oldu. Ama bir şekilde aileniz ve sevdiğiniz oyuncular için devam etmelisiniz" diye konuştu.

02.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Türk futbolu nereye gidiyor?

  Semih 105 gün sonra ağları sarstı

  Kewell'dan Arda'ya tavsiye

  Kayserispor'un Makukula’sı var

  Demirören: Birlikte zorlukları aşacağız

  Hidayet Türkoğlu hastanelik oldu

  Ziraat Kupasında hakemler açıklandı

  Zirve yarışında fire veren yok

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  20. HAFTANIN PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl