15 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Bediüzzaman Haftası başlıyor

BEDİÜZZAMAN Haftası itibarıyla birçok ilde panel ve konferanslar olmak üzere çeşitli organizasyonlar düzenleniyor. Bu panellerden en kapsamlı olanı ise İstanbul’da 28 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Bediüzzaman Said Nursî, gündemdeki demokratik açılım kapsamında yer aldığı ifade edilen konularda da çağın ihtiyaçlarını karşılayan inanç, akıl ve bilim eksenli yapıcı fikirler, yorumlar ve projeler ortaya koymuş yetkin bir isim. Bugün Güneydoğu’dan hâlâ bir sorun olarak bahsediliyorsa ve henüz kalıcı çözümlere ulaşılamadıysa, bu, Bediüzzaman’ın tecrübesinden yararlanamadığımızın bir göstergesidir.

Bediüzzaman Haftası itibarıyla birçok ilde çeşitli organizasyonlar düzenleniyor. Birbirinden değerli konuşmacıların yer alacağı panel ve konferanslarda ağırlıklı olarak “Said Nursî ve Demokratik Açılım” konusu işleniyor. Bediüzzaman Haftası faaliyetleri kapsamında Risale-i Nur Enstitüsü tarafından organize edilen faaliyetlerden biri de 28 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan panel.

“Said Nursî ve Demokratik Açılım” konusunun işleneceği panele konuşmacı olarak Nazlı Ilıcak, Prof. Dr. Doğu Ergil, Prof. Dr. Mithat Sancar ve Kâzım Güleçyüz katılırken paneli Av. Kadir Akbaş yönetecek.

Panel, 28 Mart Pazar günü, saat 14.00’da İstanbul Sütlüce Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

15.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Bediüzzaman Haftası başlıyor

  Ulusal Risale-i Nur Kongresi 5. yılında

  Risale-i Nur gençliği Ankara’da buluşuyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl