16 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KÜME DÜŞMEZ

DİYARBAKIRSPOR olaylardan sonra talimatlara göre küme düşer mi? Futbol Federasyonu büyük ihtimalle yarıda kalan Diyarbakırspor-Bursaspor maçıyla ilgili yeşil kırmızılılar aleyhine hükmen mağlubiyet verecek.

İstanbul BŞB maçı için de aynı karar alınırsa o zaman Diyarbakırspor küme düşer. Ama, Futbol Federasyonu bu maçlarla ilgili yeniden oynatma, hükmen mağlubiyet veya maçın o anki skorunu tescil etme gibi kararlar verebilir. Ayrıca, futbolculara ve hakeme yönelik fiili bir olayın gerçekleşmemesi de hükmen mağlubiyet kararı alınmasını etkiler.

Diyarbakırspor küme düşürülürse, bundan sonra oynayacağı maçlarda da otomatikman rakipleri 3-0 galip gelir. O ana kadar oynadığı maçlar da tescil edilir. O zaman da ortaya büyük bir haksızlık çıkar. Bence federasyon, İstanbul BŞB maçını 1-0 tescil eder, Diyarbakırspor da bu kararla küme düşmez.

Bir daha da güvenlik açısından çok zor olan Atatürk Stadı gibi yerlerde Diyarbakır oynamayacağına göre, güvenliği iyi olan, tel örgüleri olan statlarda maçlarını yaptırır, sahaya taraftar değil kedi bile giremez. Futbolcu zaten etliye sütlüye karışmaz, geleceğinden korkar. Futbol Federasyonu da üzerine yük almaktan kurtulur.

16.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  VALİDEN HAKEME SUÇLAMA

  Baros: Çok çalışmalıyım

  KÜME DÜŞMEZ

  Diyarbakırlı "provokasyon" var diyor

  Sercan: Denizlispor'u da puansız göndereceğiz

  Sağlam: Takımımla gurur duydum

  F.Bahçe şampiyonluk yarışından uzaklaşıyor

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  26. HAFTANIN PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl