17 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Alex: Suç hepimizin

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı kaptanı Alex, resmi internet sitesinde yayınladığı yazıda Gençlerbirliği karşısında alınan beraberliği değerlendirirken, "Suç hepimizin" dedi.

Ankara deplasmanının "her zaman zorlu" olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Hayattaki ve futboldaki başarısızlıklarımız için özür veya suçlu aramanın hiçbir işe yaramadığını uzun zaman önce öğrendim" değerlendirmesinde bulundu. Fenerbahçe'nin son haftalarda iyi sonuçlar alamamasını soğuk kanlı bir şekilde herkesin analiz etmesi gerektiğini belirten Alex, "Suç hepimizin. İyisinde de kötüsünde de herkesin küçük bir payı var" yorumunu yaptı. Şampiyonluk yarışına atıfta bulunarak "Önümüzde halen fırsatlar var. Ama her hafta bu fırsatlar azalıyor" diyen Alex, her şeye rağmen "daha fazla hata yapma lükslerinin olmadığına" işaret etti. Öte yandan, Brezilya liginde geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Palmerias'ın 4-3'lük galibiyeti ile sona eren Santos-Palmerias maçına övgüler yağdıran Alex, "Güzel goller ve serbest vuruşlar, sürat, kargaşa ve kırmızı kartlar. Bir klasik derbiden beklenen her şey vardı. Sahada kalitesi büyük bir gösteri vardı. Bu gösteriye katılan herkese tebrikler" dedi.

GENEL KURUL YALANLAMASI

Öte yandan dün tarihli Sabah ve Hürriyet gazeteleri başta olmak üzere; bazı gazete ve TV programlarında da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın; "Görevi bırakacağı ya da olağanüstü kongreye gideceğine" dair bazı yorumlar Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yalanlandı, Açıklamada şöyle denildi: " Söz konusu tüm haber ve yorumların, kesinlikle gerçekle ilgisi yoktur; tamamı dedikodu ve asılsız iddialara dayanmaktadır. Tamamı hayal ürünü olan bu yorumları yapanlar, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısına katılmamasını da ayrılma kararının bir işareti olarak aktarmaktan çekinmemişlerdir. Tarihi daha önceden kararlaştırılmış olan dünkü Yönetim Kurulu toplantısı; olağanüstü bir toplantı olmamakla birlikte Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da yine -daha önceden planlanmış bir iş seyahati- nedeniyle bu toplantıya katılmamıştır. Hal böyle iken, Başkanımızın toplantıya katılmamasını; ayrılık kararı ya da sinyali olarak değerlendirmek son derece sığ ve çirkin bir yaklaşımdır.Dün gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantımız, mazereti olan Başkanımız ve bazı yöneticilerimiz dışındaki diğer tüm Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımı ile gerçekleşmiş ve rutin gündeme ilişkin konular değerlendirilmiştir. Toplantı olağanüstü olmadığı gibi toplantıda alınan olağanüstü bir karar da söz konusu değildir."

17.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Alex: Suç hepimizin

  ANDY COLE "TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELİRSE GİDERİM" DEDİ

  Bobo: Şampiyonluk yarışında favoriyiz

  Futbolda şiddet olayları Mecliste

  Voleybolda Basic dönemi

  Trabzon'da derbi mesaisi

  Arda depremzede "Keko" ile birlikte Trabzon'da sahaya çıkmak istiyor

  Antrenöre hakaret 4 bin lira manevî tazminat ödetti

  Jazz, Wizards'ı 112-89 yendi, Mehmet Okur 14 sayı kaydetti

  Kocaelispor Başkanı Çelik çadırda açlık grevine başladı

  K.Paşa-Beşiktaş maçı 50 lira

  BEKO BASKETBOL LİGİNDE BUGÜN

  Beşiktaş geliyor

  Şampiyon kim olacak?

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl