18 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Bütçe açıkları endişe veriyor

KRİZİ önceden bilmesi dolayısıyla ‘kâhin’ olarak anılan New York Üniversitesi Ekonomi Profesörü Nourıel Roubini, gelişmiş ülkelerin bütçe açıklarının kendisi için en büyük endişe kaynağı olduğunu söyledi. CNBC televizyonuna konuşan Prof. Roubini, Yunanistan, İngiltere ve İzlanda örneklerinin referans alınması gerektiğini kaydetti.



PPK bugün toplanacak

MERKEZ Bankası Para Politikası Kurulu, 2010 yılının üçüncü toplantısını bugün apacak. Para Politikası Kurulu toplantısına, Kurul Başkanı ve Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Başkan yardımcıları Erdem Başçı, Burhan Göklemez, Mehmet Yörükoğlu, İbrahim Turhan ile kurul üyesi Turalay Kenç ve Abdullah Yavaş’ın katılması bekleniyor.



DB, Çin’in büyümesini revize etti

DÜNYA Bankası, Çin’in bu yılki ekonomik büyüme tahminini yüzde 9’dan, yüzde 9,5’e çıkardı.



Cep telefonuyla ödeme bu yıl gerçekleşecek



Eiriksson petrol aramaya başladı

DÜNYANIN ikinci büyük petrol arama platformu Leiv Eiriksson, Sinop’un 144 mil açığında, Türkiye’nin çıkardığı günlük 75 bin varil olan petrolü 1 milyon varile çıkarmak için 400 milyon dolar bütçeyle aramalara başladı. AKP Samsun Milletvekili, “Türkiye’de günlük 75 bin varil petrol çıkarıyoruz.



İran karpuzu kilosu 5 liradan tezgâhlarda

KONYA’NIN Beyşehir ilçesinde ithal İran karpuzu tezgâhlarda yerini aldı.



TESK’ten esnafa güvenilir gıda rehberi

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkârın kullanımına iyi hijyen uygulamaları kılavuzu sunacaklarını bildirdi.



Türk şirketlerin Irakpazarında payı artıyor

IRAK’IN yeniden yapılanma sürecinde petrol gelirlerini yatırım ve ithalatta daha çok kullanmaya başlaması, Türk firmalarına ciddî ihracat fırsatı sunuyor.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl