20 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Fındık fiyatı, yılın rekor seviyesinde

YENİ fındık stratejisine göre serbest piyasa şartlarında oluşan fındık fiyatı, yılın rekor seviyesine ulaştı.



Küresel rekabet uyarısı

İSTANBUL Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, krizle mücadelenin yanında, yeni yönetim tekniklerini benimseme gibi, küresel rekabete yönelik çalışmalara da ara verilmeden devam edilmesi gerektiğini söyledi.



4/C’liler memurluk istedi

BÜRO Memur-Sen tarafından düzenlenen 4/C çalışanların sorunları ve çözüm teklifleri konulu Çalıştay’ın sonuç bildirgesi açıklandı.



IMF, Avrupa’ya batık banka kurumu önerdi

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, Avrupa Birliği’ne (AB), batık bankalarla ilgilenebilecek bir kurum oluşturmasını önerdi.



TOKİ yeni bir indirim kampanyası başlatıyor

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2008 sonuna kadar satışlmış konut ve işyerleri için indirim başlatılıyor.



Teşvik sistemi, gözden geçiriliyor

DEVLET Bakanı Zafer Çağlayan, bölgesel teşvik sistemini yeniden gözden geçirildiğini belirterek, 2011 yılına yeni teşvik sistemi ile gireceklerini söyledi.



Çeyrek altına, alternatif geldi

ALTIN fiyatlarının yükselmesi üzerine Kahramanmaraş’ta bir kuyumcu çeyrek altına alternatif ‘gramlık’ altını piyasaya sürdü.



Gelir vergisi 2 değil, 6 taksitte ödensin

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, gelir vergisi ödemelerinin 2 değil, 6 taksitte yapılmasını önerdi. Palandöken, esnaf ve sanatkârların büyük bölümünün, 2009 yılına ait kazançlarını beyan etmeye başladıklarını ve verginin ilk taksitinin de bu ay içinde ödeyeceklerini hatırlattı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl