24 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Sporun centilmen başkanı Bursa'da defnediliyor

Pankreas kanserinden dolayı tedavi gördüğü Acıbadem Bursa Hastanesi’nde önceki gece hayatını kaybeden Galatasaray’ın eski başkanı Özhan Canaydın, bugün Mudanya’da toprağa verilecek.


Timsahın yeni hedefi Belediye

Turkcell Süper Lig’in 26. haftasında Denizlispor’u 2-1 yenerek puanını 58 çıkartan Bursaspor, Cuma günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ma

Toraman takımla çalıştı

BEŞİKTAŞ, Eskişehirspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.


  F. Bahçe, Kupa’da avantaj peşinde

ZİRAAT Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bugün sahasında Manisaspor’u konuk edecek Fenerbahçe, avantajlı bir skor almak istiyor.


  Arda’nın durumu 2 günde belli olur

FENERBAHÇE ile hafta sonunda ligin kader maçlarından birini oynayacak olan Galatasaray’da futbolcular dünü izinli geçirdi.


  Tanjeviç’in hastalığı Avrupa’yı da üzdü

A MİLLİ Takımı’nın ve Fenerbahçe Ülker’in Baş Antrenörü Bogdan Tanjevic’in rahatsızlığı, Avrupa Basketbol camiasında da üzüntüyle karşılanıp, geniş yankı uyandırdı.


  Okur’dan 14 sayı 15 ribaunt

NBA’DE Utah Jazz, Boston Celtics’i ağırladı ve maçı 100-97 galip bitirdi. Utah forması giyen Türk basketbolcu Mehmet Okur, 14 sayı 15 ribaunt ile ‘’double double’’ yaptı.


  Forma olayı GS Cafe Crown’u çok etkiledi

BEKO Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Cafe Crown’un başarılı oyuncusu Evren Büker, ‘’Cemal Nalga skandalının’’ kendilerini hedeflerinden uzaklaştırdığını söyledi.


  FILA’nın umudu Eroğlu

FILA Başkanı Raphael Martinetti, sporculuğu döneminde hayranlığını gizlemediği ve geçen hafta da Teknik Kurul’a girmesini sağladığı Şeref Eroğlu’dan, güreşin popülaritesini artıracak projeler üretmesini istedi.


  Efsane olmak için Dünya Kupası şart

BARCELONA'NIN yıldızı Messi, “Efsane olmak için Dünya Kupası’nı kazanmak gerek” dedi. Futbol tarihinin en iyi futbolculardan biri olarak gösterilen Messi, El Mundo gazetesinde yayımlanan röportajında, Pele, Maradona, Cruyff gibi önemli isimlerle kıyaslanmasını, “Henüz 22 yaşındayım.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl