24 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Sporun centilmen başkanı Bursa'da defnediliyor

Pankreas kanserinden dolayı tedavi gördüğü Acıbadem Bursa Hastanesi’nde önceki gece hayatını kaybeden Galatasaray’ın eski başkanı Özhan Canaydın, bugün Mudanya’da toprağa verilecek.

2002-2008 yılları arasında üç dönem üst üste Sarı-Kırmızılı kulübün başkanlığını yürüten Canaydın, centilmen kişiliğiyle taraflı tarafsız tüm spor camiasının sempatisini kazanmıştı. Canaydın’ın vefatı dolayısıyla başta spor kulüpleri, siyasî partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından başsağlığı mesajları yayınlandı.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Galatasaray Canaydın’ın ölümü sebebiyle yayımladığı mesajda, ‘’Canaydın, beyefendiliği ve centilmenliğiyle milletin gönlünde yer edinmiş örnek bir spor adamıydı’’ ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın bugün yapmayı planladığı basın toplantısı, eski başkan Özhan Canaydın’ın vefatı sebebiyle iptal edildi. Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür de, Özhan Canaydın’ın vefatıyla ilgili, ‘’Öğrettiklerine baktığınızda bana göre hem kişi ve duruş olarak hem sportif olarak tarihin en başarılı başkanıydı. Kupalar da kazandı, şampiyonluk da’’ görüşünü dile getirdi. Canaydın, vasiyeti gereği büyük bir cenaze töreni istemediği için sade bir törenle toprağa verilecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, Canaydın’ın kendi hayatında çok farklı bir yeri olduğunu söyledi. ‘’Onu tanımak ve onunla çalışmak mutluluk vericiydi’’ diyen Denizli, ‘’Babamı ve ağabeyimi benzer hastalıktan kaybettim. Şimdi yakınlarını çok iyi anlıyorum. Mekanı cennet olsun. Bende emeği vardır. Bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Ben hakkımı sonuna kadar helal ediyorum. İnşallah o da helal etmiştir’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Şükür ve Şaş taziyede

Galatasaray'ın eski futbolcuları, Hakan Şükür ile Hasan Şaş, vefat eden Özhan Canaydın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

24.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sporun centilmen başkanı Bursa'da defnediliyor

  Timsahın yeni hedefi Belediye

  Toraman takımla çalıştı

  Trabzon’un en önemli maçı

  F. Bahçe, Kupa’da avantaj peşinde

  Arda’nın durumu 2 günde belli olur

  Tanjeviç’in hastalığı Avrupa’yı da üzdü

  Okur’dan 14 sayı 15 ribaunt

  Forma olayı GS Cafe Crown’u çok etkiledi

  FILA’nın umudu Eroğlu

  Efsane olmak için Dünya Kupası şart

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl