31 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Aborjinler, Türk Halk Müziği albümünde!

AVUSTRALYA yerlileri Aborjinler, Türk Halk Müziği ile Dijiridu aracılığı ile tanıştı. Türk Halk Müziği Sanatçısı Özgür Akdemir, ilk solo albümü olan “Leyle”de geniş enstrüman yelpazesinde Dijiridu’yu da kullandı.



Özdabak’a BRT’den “Yılın En İyileri” ödülü

BALIKESİR Basın Radyo Televizyon Yayın Merkezinin (BRT) her yıl geleneksel hale getirdiği “Yılın En İyileri ve En Ünlüleri” ödül töreni geçtiğimiz Cumartesi günü Balıkesir Salih Tozan Toplantı ve Gösteri Merkezinde yapıldı. Radyo BRT’nin anket çalışmaları yaparak belirdiği Yılın En İyilerinden Karikatür Sanatçısı dalında gazetemiz çizeri İbrahim Özdabak ödül aldı.



Bitlisliler Bediüzzaman’ı andı

BİTLİS Dernekler Federasyonu BİDEF, Said Nursî Hazretleri’nin vefatının 50. Yıldönümü dolayısıyla anma günü düzenledi. Geçen Pazar günü İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda düzenlenen programa, çok sayıda dâvetli katıldı. Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin dâvâsının ve hizmetlerinin anlatıldığı program, Kur’ân-ı Kerim’in okunmasıyla başladı.



Öyküler ‘Deniz’den ikinci defa ‘Ses’lendi

DENİZ Kültür tarafından, Sesli Edebiyat Dizisi altbaşlığı ile yayınlanan “Öyküler Sesleniyor” dizisinin ikinci seti tamamlandı.



BEDİÜZZAMAN ÇAĞLARA REÇETE YAZDI

Risale-i Nur Enstitüsü ve Adıyaman Yeni Asya Temsilciliğinin düzenlediği “Bediüzzaman ve Demokratik Açılım” konulu konferansta konuşan yazar Halil Uslu, “Biz konferanslarımızla Ahmet’e, Ayşe’ye reçete yazarken, Bediüzzaman çağlara reçete yazmış” dedi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl