02 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

GÜNDÜZALP’İN KİTABINA BÜYÜK İLGİ

YENİ ASYA Neşriyat, Bediüzzaman Said Nursî'nin "Kâinata değişmem" dediği talebesi Zübeyr Gündüzalp'in hususî notlarından oluşan Nefis Muhasebesi adlı kitap için bir kampanya düzenledi.

Yeni Asya Neşriyat'tan Nefis Muhasebesi için kampanya Satış ve Pazarlama Sorumlusu Selahattin Ümütlü'nün verdiği bilgiye göre; 1.5 liradan satışa çıkarılan kitap, bir günde on bin sipariş adediyle satış rekoru kırdı.

Nefis Muhasebesi, Zübeyir Gündüzalp'in iman ve Kur'ân hizmetiyle ilgili tefekkür, tahlil ve tesbitlerini ihtiva etmekte. Daha çok enfüsî değerlendirmelerin yer aldığı bu eserde, şuurlu her Müslümanın istifade edebileceği temel prensiplerle birlikte, Nur Talebelerinin hizmet düsturlarını da bulmak mümkün.

02.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Bediüzzaman, cihadı farklı yorumladı

  ‘Tabiat Risâlesi’ Çince’ye de çevrilecek

  GÜNDÜZALP’İN KİTABINA BÜYÜK İLGİ

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl