02 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Avrupa’nın gündeminde

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde çeyrek final ilk maçları tamamlanırken, Arsenal - Barcelona müsabakası ve ortaya çıkan 2 - 2’lik skor Avrupa’nın gündemine oturdu.

Zlatan İbrahimovic’in 2 golü ile deplasmanda 2 - 0 öne geçen Barcelona’nın bu avantajını koruyamaması ve Puyol’un da kırmızı kart görmesi Katalan ekibinde üzüntüye neden oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde mücadele iki Fransa ekibinden Olympique Lyon Fransa Ligi’ndeki kötü gidişini, 2 maçı eksik olmasına rağmen liginde liderlikte bulunan Bordeaux’yu 3 - 1 yenerek unutturmaya çalıştı. Son 10 yılın iddialı ekibi Olympique Lyon Fransa Ligi’nde 30 maçta 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 54 puan topladı ve 5. sırada yeraldı. İki maçı eksik olan Bordeaux ise 56 puanla lider durumda.

Çeyrek finalin bir diğer önemli maçında ise Bayern Münih - Manchester United karşı karşıya geldi. Ribery ile öne geçen Bayern Münih uzun süre berabere giden maçı 90+2’de buldugu golle 2 - 1 kazanarak rövanş için az da olsa avantaj elde etti. Tüm dünyada futbolseverlerin sonucunu ençok merak ettiği maçta ise Arsenal ile Barcelona 2 - 2 berabere kaldı. Deplasman takımı Barcelona ikinci yarının hemen başında (46. dakika) Zlaton İbrahimovic ile 1 - 0’ı ve 59. dakikada da 2 - 0’ı yakalamasına rağmen 69. dakikada Walcott ve 85. dakikada Fabregas’ın penaltı gollerine engel olamadı. Hem galibiyeti kaçırdı, hem de penaltı pozisyonunda kırmızı kart gören Puyol’u rövanşta kaybetti.

İtalya’da oynanan İnter ve CSKA Moskova maçında ise İnter 1 - 0’lık bir avantaj elde etti. Çeyrek finalde rövanşlar 6 - 7 Nisan’da oynanacak. Yarı final mçaları ise 20 - 21 Nisan rövanş maçları ise 27 - 28 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde final karşılaşması 22 Mayıs 2010’da Real Madrid’in sahası Santiago Barnabeu Stadı’nda oynanacak.

02.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Rijkaard: Güzel günler gelecek

  Avrupa’nın gündeminde

  Teofilo verimli olamıyor

  Güneş Avrupa’ya gitti

  Eksik Kartal A. Gücü önünde

  Yeşil-Beyaz revaçta

  LeBron James gelecek mi?

  Okur 18 attı Utah kazandı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl