03 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İhracat odaklı üretime geçiş

DEVLET Bakanı Zafer Çağlayan, yeni bir çalışma içinde olduklarını ve yeni modelin ihracat odaklı bir üretim stratejisi olduğunu belirterek, ‘’Bundan sonra ara malı ithalatı yerine, bunu ikame edecek, yerli üretimi yerine geçirecek olan bir çalışma yapacağız’’ dedi.



TİM, VİZENİN KALDIRILMASINI İSTEDİ

TÜRKİYE İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Türkiye genelindeki 61 ihracatçı birliğinin temsilcileri, ihracat için belirlenen “Sıfır Sorun, Sınırsız Ticaret” stratejisini anlatmak amacıyla Ankara’da 40’ı büyükelçi 64 ülkenin temsilcisiyle buluştu.



SGK prim borçlarına 36 ay tecil imkânı

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) işverenlerin kuruma olan birikmiş prim ve idarî para cezalarını ödeyebilmeleri için 36 aya kadar tecil etme ve taksitlendirme imkânı bulunduğunu bildirdi.



Kredi tutarı 131,6 milyara çıktı

MEVDUAT bankalarında tüketici kredileri ve kredi kartları tutarı 26 Mart itibarıyla geçen bir haftada 1 milyar 479,6 milyon lira artarak, 131 milyar 655 milyon liraya çıktı.



New York’ta ev fiyatları düştü, satışlar patladı

NEW YORK’TA ev fiyatları, bu yılın ilk çeyreğinde düşerken, satışlar ise geçen yıla oranla rekor düzeyde arttı.



Suudilerden Elazığ’a 25 okul

MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, Suudi Arabistan Kalkınma Fonu’nun Elazığ’da deprem bölgesinde 25 okul yaptıracağını bildirdi.



Protestolu senetler azaldı

ŞUBAT ayında protesto edilen senet sayısı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 33,3, tutarı da yüzde 32,4 azaldı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl