08 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Uçaklarla konfor yarIşI

ŞehİrlerarasI yolcu taşımacılığında müşterilerini hava yolu şirketlerine kaptırmak istemeyen otobüs firmaları, sundukları hizmetlerle şaşırtıyor. Birçok firma kablosuz internet, koltuk TV ve açık büfe ikramları gibi hizmetler veriyor.


Tarımda çalışan işçiler karınlarını zor doyuruyor

Türkİye’nİn yaş sebze ve meyve ambarlarından Mersin’in çileğiyle ünlü Silifke ilçesinde ürün hasadının yoğunlaşmasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anad

Yanan ormanlar yeşeriyor

İzmİr Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yanmış ve bozuk ormanlık alanlara 2009 yılı ile 2010’un ilk 3 ayında 2 milyon 600 bin fidan dikildi.


  Trabzon Emniyetine dedektör köpek alındı

Türkİye’de polis, jandarma, gümrük muhafaza ile arama kurtarma faaliyeti yürüten sivil toplum kuruluşlarında, ‘’asayiş’’, ‘’narkotik’’, ‘’arama-kurtarma’’ ile ‘’bomba arama’’ gibi alanlarda görev alan ve özellikle uyuşturucu operasyonlarında dikkati çeken polis köpeklerinden olan ‘’Lisa’’ isimli köpek, kentin tek polis köpeği olarak Trabzon’da hizmete başladı.


  Sivas’ta beş sismik gözlem evi kurulacak

BaşbakanlIk Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Cumhuriyet Üniversitesi işbirliğiyle Kuzey Anadolu Fay Zonu’ndaki deprem aktivitesinin daha iyi izlenmesi için Sivas’ta beş sismik gözlem evi kurulacak.


  Yasaklı tarım ilâçları imha edilecek

Gazİantep Tarım Müdürü İbrahim Yılmaz, kullanımı yasaklanınca depolarında atıl kalan tarım ilâçlarını Kocaeli’ndeki Tehlikeli Atık İmha Tesisine gönderdiklerini söyledi.


  Bingöl’de 14 kilo esrar ele geçirildi

Bİngöl’de düzenlen uyuşturucu operasyonunda, 14 kilo esrar ele geçirildi.


  Edirne’de 28 kaçak Filistinli yakalandı

SInIrI yasa dışı yollardan geçerek Avrupa ülkelerine gitmek amacıyla trenle Edirne’ye gelen 28 Filistinli yakalandı.


  Kütahya’da iki cenaze karıştı

Kütahya’da, aynı gün ölen iki kişinin cenazelerinin karıştırıldığı iddia edildi. Alınan bilgiye göre, Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan Emet ilçesi Gürpınar Köyü nüfusuna kayıtlı Mustafa Gürelli (84), 3 Nisanda öldü.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl