09 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Bu paket esnafı rahatlatır mı?

Sanayİ ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, esnaf paketinin, 7 tane alan ve 30 ayrı tedbiri içeren bir dönüşüm, değişim ve destek programı olduğunu bildirdi. Bakan Ergün, “Esnaf Paketi’’ne yönelik soruları cevaplarken, paketin esnaf ve sanatkârla ilgili bir strateji belgesi olduğunu, esnaf sanatkârın gelişen ekonomik şartlar içerisinde değişimini ve dönüşümünü sağlamak amacıyla hazırlandığını belirtti.



GEÇEN YILIN VERGİ REKORTMENLERİ AÇIKLANDI

Türkiye’nın gelir vergisi rekortmenleri belli oldu.



Havacılık sektöründe kaptan sıkıntısı

Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Türkiye’de sivil havacılığın gelişiminin Avrupa’nın çok üzerinde olduğunu, yılda yüzde 10’un altına düşmediğini, bu nedenle kaptan sıkıntısı yaşandığını bildirdi.



Akaryakıt bayileri de promosyona tepkili

Türkıye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) Genel Başkanı Atıf Ketenci, ana dağıtım şirketlerinin satışlarını arttırmak için promosyon adı altında leblebi-çekirdek ve deterjan vermelerine kendilerinin de karşı olduğunu söyledi.



Prim affı yok, borcu taksitlendirme var

Çalişma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, prim borçları konusunda, ‘’Hiçbir suretle bunu çok net tekrar söylüyorum, ne af düşünüyoruz ne yapılandırma düşünüyoruz’’ dedi.



Sanayide çarklar dönüyor

Sanayı üretimi, Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18.1, bir önceki aya göre yüzde 0.5 arttı.



AB’den kırsal kalkınmaya 1,2 milyar avro hibe

Türkıye’nın tam üyelikten önce AB’nin sağlayacağı malî yardımın, tarım sektörüne yönelik kullanımının sağlanması amacıyla Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bünyesinde kurulan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 3 yılda ulusal akreditasyon aşamasına getirildi.



ABD’de krizden çıkış sinyalleri

ABD’de iki yıl sonra ilk kez üst düzey yöneticiler (CEO) arasında işe alımları düşünenlerin sayısı çalışanlarını işten çıkarmayı düşünenlerin sayısını geçti.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl