18 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KADIKÖY'DE DEV DERBİ

TÜRKCELL Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun son derbisinde ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Kariyerinde 2. kez derbi maçta düdük çalacak Hüseyin Göçek'in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Serkan Gençerler yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar. Derbi maçın hakem gözlemciliğini Hamdi Kutval, Futbol Federasyonu temsilciliğini ise Orhan Kaya Tok ile Şükrü Kaplan üstlenecek.

FENERBAHÇE CEPHESİNDE BİLİCA-GÖKHAN BELİRSİZ

Ligde son haftalardaki çıkışıyla şampiyonluk yarışında bir ara azalan umutlarını yeşerten Fenerbahçe, derbi maçtan da galibiyetle ayrılarak, lider Bursaspor ile arasındaki 1 puanlık farkı korumayı hedefliyor. Son yıllarda ezeli rakiplerine karşı ligdeki derbi maçlarında galibiyet sayısında üstünlük kuran sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'de büyük taraftar desteği altında oynayacağı maçta mutlak galibiyeti amaçlıyor. ''Sarı Kanaryalar''da derbi öncesi, sakatlıklarının ardından Uğur ve Cristian'ın rehabilitasyon çalışmaları sürüyor. Sakatlıkları bulunan Bilica ile omuzunda sakatlığı olan Gökhan Gönül'ün, maçla ilgili durumlarına bugün karar verilecek.

BEŞİKTAŞ'TA FERRARİ VE TELLO VAR, YUSUF YOK

Ligde son 2 maçta golsüz berabere kalarak zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş, lider Bursaspor'un maç eksiğiyle 8 puan gerisinde bulunuyor. Kadıköy'de konuk olacağı Fenerbahçe'nin ise 4 puan arkasında olan siyahbeyazlılar, derbi maçtan galip ayrılarak, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımak amacında. ''Kara Kartallar''da sakatlıkları süren Nihat, Tabata, Nobre, Ekrem ve Ramazan derbide forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Yusuf'un da oynama ihtimali az. Sakatlığı atlatan Ferrari takıma dönerken, İbrahim Toraman, Tello ve Holosko'nun da derbide oynayabilecekleri bildirildi.

18.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  KADIKÖY'DE DEV DERBİ

  265 basın mensubu görev yapacak

  3 bin 216 görevli güvenliği sağlayacak

  Nihat, Tabata, Nobre ve Ekrem oynamıyor

  F.BAHÇE'NİN BİLEĞİ EVİNDE BÜKÜLMÜYOR

  Bursa caddeleri karnaval yerine döndü

  Mart ayının en iyi oyuncusu Alanzinho

  Rallide Riva 1'in en hızlı ismi Petter Solberg oldu

  Çin Grand Prix'de Red Bull pilotları önde çıkacak

  2010 maskotu ‘Bascat’ görücüye çıktı

  juventus'u 2-0'la geçen İnter liderliğe yükseldi

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİGDE BUGÜN

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım