18 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Bütün Osmanlı sikkeleri tek bir kitap altında

NİLÜFER Damalı Eğitim Vakfı’nın 2005’de başlatmış olduğu çalışmayla, bütün Osmanlı sikkeleri tek bir kitap altında toplanıyor.



‘’Kur’ân ve Tarihi ve İlk Mushaf Nüshaları” konferansı yapıldı

Eski Diyanet İşleri Başkanı Tayyar Altıkulaç, ‘’İnandığımız kitabın güvenilirliği, vahiy kaynağından çıktığı berraklığıyla günümüze ulaşıp ulaşmaması konusu, eminim hepimiz için çok önemlidir’’ dedi.



Kutlu Doğum için Bursa’da kitap fuarı açıldı

BURSA İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfınca organize edilen “4. Bursa Kitap, Kültür ve El Sanatları Günleri” fuarı bu yılda halkın yoğun ilgisi ile açıldı.



Bayrampaşa’da çocuk sineması gösterimi

HZ. Muhammed’in (asm) hayatını anlatan “Son Peygamber Hz. Muhammed” isimli ve uzun metrajlı çizgi film,1400 yıl önce Mekke’nin içinde bulunduğu sefaletten başlayarak, peygamberlik görevinin başlamasıyla devam eden ve bütün dünyayı değiştirecek olan mesajın yavaş yavaş yayılmasını anlatan büyük bir prodüksiyon olarak göze çarpıyor.



Carousel’de çikolata şenliği

KEYİFLİ faaliyetleriyle ziyaretçilerini buluşturmaya devam eden Carousel’de, Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi işbirliği ile “Lezzet Buluşmaları” başlıyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım