30 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Bilim san'at şenliği

ÖZEL Birikim Okulları 3. Bilim Sanat Şenliği 8 Mayıs 2010 Cumartesi günü başlıyor.

Şenlik, iki gün boyunca gezilebilecek Bilim Sanat Projeleri ve Sergilerden oluşan Fuaye’den ve izlenebilecek Konuşmalar, En Ödülleri Töreni, Sahne Programları bölümlerinden oluşuyor. Herkese açık olan şenlik, bilim ve san'ata değer veren insanlar yetiştirmek dışında öğrencilerin ve bütün katılımcıların bilimsel düşünme becerilerine katkıda bulunmak ve estetik duyarlılıklarını pekiştirmek amacını da taşıyor.

YILIN ENLERİ ÖDÜLLERİ

Öğrencilerimizin iyi işleri takdir etme bilincine sahip olmalarını, büyük başarılara imza atan insanlarla tanışmalarını sağlamak ve bir araya gelmenin olumlu enerjisini paylaşmak amacıyla, Özel Birikim Okulları öğrenci, öğretmen ve idarecileri tarafından bilim, san'at, spor, siyaset, fikir dünyası, medya, edebiyat erbabı ve sivil toplum kuruluşları arasından seçilen yılın en başarılı kişi, program ve kurumları ödüllendirilmektedir. 2010 Enler Ödülleri 25 kategoriden oluşmaktadır. Enler Ödülleri, 3. Bilim Sanat Şenliği Açılış Programı’nda sahiplerine takdim edilecektir.

NE ZAMAN?

Özel Birikim Okulları 3. Bilim Sanat Şenliği 8–9 Mayıs 2010 Cumartesi-Pazar günlerinde Çemberlitaş Fırat Kültür Merkezi’nde yapılacak. 8 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak açılış programıyla başlayacak olan Bilim Sanat Şenliği sahne programları ve fuayesi Pazar akşamı 19.00’a kadar bütün ziyaretçilere açık olacaktır.

30.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sırp gençlerin ‘ebru’ ilgisi

  YETİŞKİNLER İÇİN ATÖLYE

  Meslek edindirmek için kermes düzenleniyor

  Genç yönetmenler Tarık Zafer’de

  Ödüllü Na't yarışması

  Bilim san'at şenliği

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım