30 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Zengin-fakir kardeş olacak

Beykoz Belediyesi, toplumsal duyarlılığın güçlendirilerek yardımlaşma ve dayanışma kültürünün gelişmesini sağlamak amacıyla “Kardeşlik Köprüleri” projesi başlattı.

Zengin aileler ile maddî durumu yetersiz aileler arasında yakınlaşma kurmayı amaçlayan Kardeş Aile Projesi’nin tanıtımı Hidiv Kasrı’nda düzenlenen programla tanıtıldı. Projenin tanıtım toplantısana İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın eşi Nurten Çapkın, san'atçı Seren Serengil, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın eşi Vildan Poyraz ve hayırsever kadınlar katıldı. Şebnem Kısaparmak’ın sunuculuğunu yaptığı toplantıya katılan Türk San'at Müziği San'atçısı Ayşe Tunalı da katıldı. Projeye destek olan hayırsever aileler koruyuculuğunu üstlendikleri aileleri bir yıl boyunca aylık nakdi yardım yaparak ya da iş imkânı sağlayarak destekleyecek. Yardım miktarı artabileceği gibi, yardımın süresini de hâmi aileler tarafından uzatılabilecek. Programda kısa bir konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, projeyle toplumsal değerlerimizden olan dayanışma ve yardımlaşma bilincini yaygınlaştırılmasının hedeflendiğini kaydetti.

30.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trafik tescilde yeni dönem

  Hasankeyf, Çalışma Kurulu’na emanet

  Kampüste ticareti öğreniyorlar

  Kur’ân kursu yardım bekliyor

  Zengin-fakir kardeş olacak

  İmamlara hizmet içi eğitim semineri veriliyor

  Toplu taşımada bisiklet dönemi

  Sarıkamış ve Ardahan beyaza büründü

  Adana’da parkomat uygulaması başladı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım