03 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Selim Gündüzalp ödül aldı

ANADOLU Gençlik Derneği Sakarya Üniversite komisyonu tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “En Sevgiliye Mektup” yarışmasına, “Cihana bedelsin Sultanım” başlıklı yazısıyla katılan yazarımız Selim Gündüzalp birinciliğe lâyık görüldü.



Yeni Asya Mersin Temsilciliğinden seminer

YENİ ASYA Gazetesi Mersin Temsilciliği tarafından hanımlara yönelik düzenlenen seminerde kişisel gelişim uzmanı Hayrettin Özdel, “Risâle-i Nur’da Aile hayatı ve iletişim” konulu seminer verdi.



Sezai Karakoç anlaşılmayı bekliyor

‘SEZAİ Karakoç’u Okumak ve Anlamak’ konulu panelde konuşmacılar, şairin toplum tarafından tam ve doğru olarak anlaşılamadığını söyledi.



En fazla kitap okuyanlar ödüllendirildi

ELBİSTAN Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasının bu ayki başarılı okurları belirlendi. Proma Alışveriş Merkezi’nin sponsorluğunda ve ev sahipliğinde gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasında dereceye giren 3 isme ödülleri verildi.



Sultan Fatih Koleji’nden resim sergisi

SULTAN Fatih Koleji öğrencileri, kendi resimlerinden oluşan bir sergi ile resim san'atına bir pencere açtı. Kolej öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisi İstanbul Fatih’te Ali Emiri Kültür Merkezinde sergilendi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım