03 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Selim Gündüzalp ödül aldı

ANADOLU Gençlik Derneği Sakarya Üniversite komisyonu tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “En Sevgiliye Mektup” yarışmasına, “Cihana bedelsin Sultanım” başlıklı yazısıyla katılan yazarımız Selim Gündüzalp birinciliğe lâyık görüldü.

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Üniversite komisyonu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Gecesi programı Adapazarı Kültür Merkezi’nde Sakarya halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Program Kur’ân-ı Kerim tilâvetinin ardından Üniversite komisyonu başkanı Yusuf Yasin Araz’ın yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından Hz. Peygamber’in hayatını anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Programın ilerleyen dakikalarında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammed Aydın Kutlu Doğum’un anlam ve önemiyle alâkalı bir sunum gerçekleştirdi. Programın sonunda AGD Sakarya Üniversite komisyonunun Kutlu Doğum Haftasının önemine binaen düzenlemiş olduğu “En Sevgiliye Mektup” yarışmasının ödülleri takdim edildi. 15 yaş üstü kategorisinde 1. olan Selim Gündüzalp’e Umre ödülü, 2. olan yarışmacı Melike Dede’ye laptop, 3. olan yarışmacı İsa Aydıncı’ya ise fotoğraf makinası ödülü takdim edildi. 15 yaş altı kategorisinde de 1.’lik ödülü bisiklet, 2.’lik ödülü fotoğraf makinası ve 3.’lük ödülü olan çeyrek altın kazananlara takdim edildi.

Umre ödülü kazanan Gündüzalp’in, birinciliğe lâyık görülen “Cihana bedelsin Sultanım” başlıklı yazısı, daha önce 26.4.2008 tarihli gazetemiz Yeni Asya’da da yayınlanmıştı. (İnternet için bakınız: http://www.yeniasya.com.tr/2008/04/ 26/yazarlar/sgunduzalp.htm)

Umre ödülünü bir başkasına bağışladığını ifade eden Gündüzalp, bu güzel mazhariyette Yeni Asya’nın ve onun şahs-ı manevisinin önemli bir payı olduğunu söyledi.

03.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Selim Gündüzalp ödül aldı

  Yeni Asya Mersin Temsilciliğinden seminer

  Sezai Karakoç anlaşılmayı bekliyor

  En fazla kitap okuyanlar ödüllendirildi

  Sultan Fatih Koleji’nden resim sergisi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım