09 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Özel günler fırsata çevriliyor

Küçük esnaf ve sanatkâr, özel günleri fırsat bilerek, satışlarını arttırmanın yollarını arıyor. Özellikle büyük şehirlerde, esnafın iş yerlerinin bulunduğu satış merkezleri ve imalatçılar, ‘’Dinî ve Millî Bayramlar’’, ‘’Tatil Günleri’’, ‘’Önemli Spor Müsabakaları’’, ‘’Yılbaşı’’ ve son olarak da bugün kutlanacak olan ‘’Anneler Günü’’ gibi özel günleri fırsat bilerek, vitrinlerini süslüyor, fiyat indirimine gidiyor.

Bunun yanı sıra değişik kampanyalar düzenleyerek, müşterilerine en cazip şekilde ürün sunmaya çalışıyor. Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, temel hedeflerinin, esnaf için yılın 12 ayında canlı bir piyasanın sağlanması olduğunu belirtti. Küçük esnaf ve sanatkâr için özel günlerin bir fırsat oluşturmasının önemli olduğuna işaret eden Küsbeoğlu, ‘’Esnafımızın özel günleri fırsata çevirmesi, kısa süreliğine de olsa bir fırsat oluşturması olumlu. Ancak, bu tür günlerin fırsata dönüştürülmesi bizim açımızdan tatmin edici bir durum değil. Bu arada, insanların gereksiz yere harcamaya yönlendirilmesi de söz konusu olmamalı’’ diye konuştu.

09.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Başlıklar

  Euro bölgesi faize direnecek

  Özel günler fırsata çevriliyor

  Kuru soğanın ‘fiyat saltanatı’ bitti

  Doğalgaz yatırım ve satışında artış

  EBK, 20 Mayıs’ta yeni ihaleye çıkacak

  Noter’deki yoğunluk, ikinci el oto talebini erteletti

  En büyük sorun 60 yıllık yasalar

  Kocaeli, AB projelerinde ilk sırada yer aldı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım