31 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Gökçek, Vassell'i suçladı

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, basında yer alan Vassell'in başbakana yazdığı mektupla ilgili olarak, ''Bunların, Vassell'in açıklamaları olduğuna inanmıyorum'' dedi.

Gökçek, Ankara Arena'nın tanıtımıyla ilgili olarak basın mensuplarıyla biraraya gelirken, Ankaragücü'nün İngiliz futbolcusu Darius Vassell'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektupla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Vassell'in Türkiye'ye geldiğinden beri, birkaç kişinin kendisiyle oyuncak gibi oynadığını ifade eden Gökçek, ''Daha önce de hatırlarsınız, bir otel hikayesi vardı. Onun da tamamen düzmece olduğu bütün delilleriyle birlikte ortaya çıktı. Ankaragücü'nde daha önce yöneticilik yapan ve Vassell'i Türkiye'ye getiren bazı kişiler, devamlı olarak kendisini yönlendirmek suretiyle beyanatlar veriyor. Şimdiye kadar kime zor kullanılmış ki, Vassell'e kullanılsın. Böyle bir saçmalığı kabul etmek mümkün değil. Geçen sene Ankaragücü'nden aşağı yukarı 40 civarında sporcu geldi geçti. Hangisine böyle bir şey yapıldı'' diye konuştu.Bu tür olayları kimlerin yaptırdığını çok iyi bildiklerini belirten Gökçek, şunları söyledi:

''Bizim tarafımızdan, bu 'şahsiyetsiz' kişiler çok iyi biliniyor. Vassell'in adına bir takım hareketler yapıyorlar. Vassell'in parasının son taksitinin ödenmesi konusunda yönetimin parayı yatırmak istediği gün, Vassell'in avukatı Cem Papilla'nın, (Bir gün geçti, bu parayı yatırmanıza gerek yok. Zaten biz mukaveleyi feshedeceğiz) diye konuşması olmuş. Feshetmek istiyorlarsa biz de oynamak istemeyenin yolu açık olsun diye düşünürüm. Ama bu benim kişisel kanaatim. Yönetim ne der bilemem. Bu yapılan hareketlerden Türkiye de zarar görüyor. Bunlar Ankaragücü düşmanı, hasbelkader yöneticilik yapmış birkaç şahsın uydurduğu laflar.''

31.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Aziz Yıldırım akıllı yatırımlar yapıyor

  Hiddink ‘reçete’ hazırlıyor

  Arda ve Emre

  Millîler bugün dönüyor

  Gökçek, Vassell'i suçladı

  Ankara Arena tamamlandı

  NBA'de finalin adı: Lakers-Celtics

  Türk kimliğiyle pistte ilk birinciliğini aldı

  Harun Erdenay ve Engin Atsüt çocuklarla oynadı

  Dünya Kupası topunu kaleciler beğenmiyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.