22 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fenerbahçe Kulübü Daum'a sansür uyguluyor

Fenerbahçe Kulübünde tuhaf şeyler yaşanıyor. Yönetim Alman teknik adam Christoph Daum'la "devam kararı" almasına karşılık, hiçbir yönetici onunla karşı karşıya gelmek istemiyor.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde şimdiye kadar Daum'un tek bir resmine bile yer verilmediği gibi yaptığı açıklamalara da adeta "sansür" uygulanıyor. Daum da olanların farkında. Kulübün anlaşmalı olduğu hastaneye değil de, başka bir hastanede sağlık kontrollerini yaptırarak, yönetime güvenmediğini ortaya koydu.

Daum, yönetimle yaptığı anlaşma gereği tesislere sabah 09.00'da gelip, akşam 18.00'de ayrılıyor. Antröner değil de, sanki bir memur. Yardımcısı Kohc'la birlikte yeni sezonun çalışma programını hazırlıyor. Ayrıca, hangi bölgelere transferlerin yapılması gerektiği yolunda tavsiyelerde bulunuyor. Ama yönetim Daum'un bu çalışmalarına pek dikkate almıyor. Daha çok bu konularda muhatap olarak Aykut Kocaman'ı kabul ederek, onun düşüncelerini uygulamaya geçirmek istiyor.

Haftaya yeni sezon hazırlıkları için futbolcular toplanacak ama Fenerbahçe'nin antrenörü kim hâlâ belli değil. Bu belirsizlik takımı da huzursuz edecek. Antrenörsüz bir takımda futbolculardan tam bir randıman almak mümkün değil. Hazırlık kampında takımın performansından çok, antrenör kim olacak tartışması kafaları karıştıracak. Bu durum böyle gitmez. Başkan Aziz Yıldırım, Daum'u karşısına alıp, tazminatta bir indirime gitmesini isteyebilir. Bu her iki taraf için de bir çıkış yolu olabilir. Eli kolu bağlanmış bir Daum bu şartlarda takıma hiçbir katkı yapamaz. En iyisi her iki tarafın tavizlerde bulunarak, bu işi çözmeleri.

Diğer bir konu ise Daum'dan sonra takımın başına kim gelecek sorusu. Medya sürekli olarak Aykut Kocaman'ı öne çıkarıyor. Hatta yardımcılarının bile hazır olduğunu yazıyor. Ben bu konuya olumlu bakamıyorum. Aziz Yıldırım, eğer Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'nin başına getirmek isteseydi şimdiye kadar en yakınındaki gazetecilere fısıldayabilirdi. Bunu yapmadı. Hatta, kulübün dergisine yazdığı yazıda Aykut Kocaman'ın Sportif Direktör olduğunu ve bu uygulamanın bu sezon da devam edeceğini belirtti. Başkanın öncelikli hedefi Daum'dan en az hasarla kurtulmak. Ondan sonra yeni hoca ile ilgili çalışmalara başlayacak. Bu yerli mi, yoksa yabancı mı olur derseniz, aday hoca uzun süredir Aziz Yıldırım'ın kafasında derim.

EROL DOYRAN [email protected]

22.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Anelka'yı kim ihbar etti?

  HOLLANDA'DA ROBBEN HALA TAM HAZIR DEĞİL

  Elano Portekiz'e karşı oynayacak

  Kırmızı kart gören Nijeryalı Kaita ölüm tehditleri alıyor

  Yunanistan sürpriz peşinde

  Ustalar Mesut Özil'i uyardı

  Fenerbahçe Kulübü Daum'a sansür uyguluyor

  Muhteşem salonda ilk prova

  Bursa yıldızlarını satmıyor

  Gruplarda keskin virajlara girildi

  Real Madrid'den ayrılan Guti teklifleri inceliyor

  Cemal Gürsel Stadına Universiade 2011 makyajı

  Daum sağlık raporlarını Acıbadem'e teslim etti

  6. Türk Dünyası Güreş Turnuvasında 1. olduk

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.